Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

TIGI Bed Head Manipulator 57ml

Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

169,00 kr
TIGI Bed Head Manipulator er en fiberformende creme som tillader dig at trylle med håret! Med Manipulator er det nemt at skabe totter, løfte og give facon til håret - kun du selv sætter grænserne!
TIGI Bed Head Manipulator er samtidig også et ideelt finishprodukt, der vil udfordre din kreativitet og stylings muligheder. Med Manipulator fra TIGI Bed Head er der ingen begrænsninger.

Samtidig dufter TIGI Bed Head Manipulator af god gammeldags bubble-gum og virker næsten på samme måde når man tager det i hånden og påfører det i håret!

Med TIGI Bed Head Manipulator får du et godt elastisk hold uden at håret bliver fedtet. Bed Head Manipulator kan næsten alt og holder hvad det lover - ekstreme frisurer!
Brand TIGI Bed Head
Indhold 57ml

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+