Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Gillette Fusion (4 stk)

Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

Vejl. udsalgspris 149,00 kr

Din pris 119,00 kr

Gillette Fusion er en videreudvikling af den klassiske og populære Gillette Mach 3.


 


Foruden to ekstra blade, er bladene placeret 30 % tættere på Gillette Fusion barberhoveder for en unik 5-blads barberingsteknik, der mindsker presset mod huden og sikrer en behagelig barbering. Derudover er bladene placeret i en vinkel, der medfører et absolut minimum af fastsatte hudceller og snavs mellem bladene. De fem knivskarpe blade glider derfor problemfrit over din hud og fjerner hvert enkelt hår ved roden. 


 


Gillette Fusion barberhovederne er forsynet med et komfortbånd langs bladene som afgiver fugt og får bladene til at glide lettere henover huden. Komfortbåndet bidrager dermed til en lækker barbering uden ømhed og irritation. Den blå farve på komfortbåndet falmer til hvid i takt med den smørrende effekt svinder bort, så du nemt kan holde øje med, at du stadig får den optimale barbering af Gillette Fusion barberblade. 


 


 


Som en ekstra feature er der på Gillette Fusion barberhovederne tilføjet et præcisions-trimmerblad på bagsiden af barberhovedet. Dette er perfekt til de svære steder som bakkenbarter, under næsen og til opretholdelse af forskellige moustachefrisurer.  


 


Bemærk venligst at denne forsendelse indeholder 4 stk Gillette Fusion barberhoveder og altså ikke selve skaftet som de skal monteres fast på. De let udskiftelige skrabehoveder gør det nemt og økonomisk at skifte når barberbladene er nedslidte. 

Brand Gillette
Indhold 4 stk barberhoveder

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+