Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Trevor Sorbie MG. Køb Trevor Sorbie MG her. Vi sender i dag!

Trevor Sorbie MG

Trevor Sorbie er navnet på en mand som startede sin første salon herresalon i Edmonton i år 1969. Trevor Sorbie lod sig inspirere af sin far som havde en frisørsalon i Ilford. Manden, Trevor Sorbie, er nu vendt tilbage til sine rødder og har hentet inspiration fra sin fortid som barber i sin herresalon.
Trevor Sorbie har udviklet en unik plejeserie til mænd som kombinerer den moderne teknologi med det klassiske koncept. Serien af plejeprodukter har fået navnet Trevor Sorbie MG.

Den nye sammensætning af plejeprodukter fra Trevor Sorbie MG til ansigt, hår og krop kombinerer den bedste tradition fra barberernes tid med nutidens forventninger til plejeprodukter til mænd. Tanken bag Trevor Sorbie MG brandet er at give den moderne mand en effektiv, men anderledes plejeserie. Udover at Trevor Sorbie MG plejeprodukterne dufter af ægte mand udstråler designet på emballagen også maskulinitet! MG står for Male Grooming.

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+