Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

BioSilk Silk Therapy silkedråber 50ml

Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

Vejl. udsalgspris 188,00 kr

Din pris 78,00 kr

BioSilk Silk Therapy, også kaldet BioSilk silkedråber, er det originale og mest efterspurgte silkebaserede serum på markedet. BioSilk silkedråberne tilfører håret et blankt, sundt og ikke mindst silkeblødt touch.

BioSilk silkedråber er opbygget af silke, som ligner håret på så utroligt mange områder. Silke, som denne serum er baseret på, består af 17 ud af hårets naturlige 19 aminosyrer.

BioSilk silkedråber, fordele ved at bruge silkedråber.
Silkeproteiner har mange gode egenskaber og dette afspejler sig tydeligt i BioSilk silkedråbernes effekt på håret. Silkeprotein genopbygger beskadiget hår indefra og tilfører det enkelte hårstrå en elasticitet, som sikrer håret mod knækkede hårstrå.
BioSilk silkedråber styrker hårstråene og gør håret modstandsdygtigt mod daglig slitage fra stylingredskaber. Silkeproteinet beskytter håret mod varme, kulde, fugt og UV-stråling.

BioSilk silkedråber kan tilføre fornyet liv til livløse lokker og give dem et lækkert og naturligt fyldigt look. Silkedråberne er også ideelle til at beskytte farvet hår fra at falme. BioSilk silkedråberne forsegler hvert hårstrå og indkapsler farven heri.

BioSilk Silk Therapy silkedråber er den originale og vægtløse leave-in silkekur, som er velegnet til alle typer af hår.
Brand BioSilk
Indhold 50ml
Ingredienser Cyclomethicone, Diamethiconol, SD Alcohol 40-B, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethyl Ester of Hydrolyzed Silk, Panthenol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamic Aldehyde, Benzyl, Benzoate, Linalook, Gamma Methyl lonone, Citronellol, Lilial, Hydroxy Citronellol, Geraniol, Eugenol.

Bedømmelser

 1. Blødt hår uden bøvl Bedømt af Louise
  Karakter

  Det er virke silkehår man får. Jeg har glat hår og det fremstår langt flottere og kan slet ikke holde op med at røre ved det, når jeg har givet det en gang Biosilk :)

 2. Utrolig lækker Bedømt af Charlotte Overgaard
  Karakter

  Jeg har tidligere prøvet Biosilk, men gik væk fra det i en periode og begyndte på olie til håret - nu er jeg så tilbage. Jeg har altså ikke oplevet et produkt der formår at gøre håret så silkeblødt og lækkert at røre ved, som netop silkedråber fra Biosilk.

  Så fremover er det disse der kommer til at stå på hylden!


Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Sådan bruger du BioSilk silkedråber i tørt hår.
Hæld et par silkedråber ud i håndfladerne og fordel dem jævnt i længderne. Saml spidserne for optimal blødhed og pleje af det enkelte hårstrå.

Sådan bruger du BioSilk silkedråber i vådt hår.
Anvend en passende mængde silkedråber. Tilfør silkedråberne i et håndklædetørt hår og føntør herefter for at skabe et voluminøst og fyldigt look. Håret vil fremstå silkeblødt!

Sådan bruger du BioSilk silkedråber til varmebeskyttelse.
BioSilk Silk Therapy silkedråber er yderst effektive, som varmebeskyttelse mod stylingredskaber såsom glattejern. Lad håret lufttørre og fordel herefter en passende mængde silkedråber i længderne. Håret tynges ikke og behandlingen kan gentages efter behøv. Resultatet ved brugen af BioSilk silkedråberne er smukke, glansfulde og ikke mindst silkebløde længder
NB! Tilfør aldrig BioSilk silkedråberne direkte på glattejernets varmeplader!

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+