Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Cutrin BIO+ Oil Control Shampoo 200ml

Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

129,00 kr
Cutrin BIO+ Oil Control Shampoo er det perfekte middel mod fedtede hårstrå og en fedtet hovedbund. Anvender du shampooen i sammenhæng med de andre Oil Control produkter vil du opnå det bedste resultat.

Cutrin BIO+ Oil Control Shampoo er en yderst effektiv og utrolig skånsom shampoo til en fedtet hovedbund og fedtede hårstrå. Ingredienserne i Cutrin BIO+ Oil Control Shampoo plejer talgkirtlerne og balancerer dannelsen af talg i hovedbunden. Produktion tilpasses et ”naturligt niveau” og derved forebygges og minimeres en fedtet hovedbund.

I sammenhæng med de andre hårprodukter fra Cutrin BIO+ Oil Control serien skabes der effektivt en naturlig fugtbalance i en fedtet hovedbund.

Vi anbefaler at du bruger Cutrin BIO+ Oil Control Scalp Serum og Cutrin BIO+ Oil Control Volume Spray efter du har brugt Cutrin BIO+ Oil Control Shampoo.
Brand Cutrin BIO+
Indhold 200ml

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Artikler om Cutrin BIO+ Oil Control Shampoo 200ml

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+