Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

TIGI Bed Head For Men - Køb TIGI Bed Head For Men produkterne her!

TIGI B For Men

TIGI Bed Head For Men blev lanceret i 2008 og er blevet en utroligt populær serie af hårprodukter til den moderne mand. Bed Head For Men produkterne lægger sig ikke op af de andre produktserier som TIGI har i deres sortiment. De andre produkter fra TIGI dufter feminint, og ikke kun duften er til den kvindelige side, men også udformingen af produkterne. TIGI For Men serien er udviklet til manden som har styr på sit hår og ønsker at pleje det på bedst mulig vis.

Bed Head For Men serien er udviklet efter en massiv efterspørgsel på TIGI produkter som kunne bruges af mænd. Det er lykkedes med Bed Head For Men serien at skabe en serie som fremhæver det maskuline og smarte! For Men Matte Seperation er absolut topsælgeren i Bed Head For Men serien af hårprodukter.
TIGI Hårprodukter. Klik her og se andre serier fra dette mærke >>

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+