Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

TIGI Catwalk

TIGI Catwalk kom på det danske marked i 1994. Produkterne fra TIGI Catwalk bliver idag udviklet med tanke på de behov og krav en moderne frisør og forbruger stiller til indhold samt funktion i hårprodukter. TIGI Catwalk produkterne er ikke kun styling for udseendets skyld, produkterne fra TIGI Catwalk vedligeholder, plejer, tilfører glans og giver håret et sundt look.

TIGI Catwalk har de seneste år udviklet sig til at blive en af de mest fremgangsrige professionelle hårplejebrands på verdensbasis. TIGI Catwalk fremstilles i USA under de strengeste krav. Firmaet bag TIGI Catwalk er meget opmærksomme på at de ingredienser der bruges til produkterne er miljøvenlige og dermed skåner miljøet.
TIGI Hårprodukter. Klik her og se andre serier fra dette mærke >>

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+