Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Cutrin BIO+ Stimulant Serum 150ml

Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

139,00 kr
Formål:
Cutrin BIO+ Stimulant Serum er en plejelotion som stabiliserer, forebygger og hæmmer for tidligt hårtab hos mænd. Formålet med Stimulant Serum lotionen er at aktivere hårsækkene så de producerer nye hårstrå.

Beskrivelse:
Cutrin BIO+ Stimulant Serum er en plejelotion som har til formål at forebygge og hæmme for tidligt hårtab hos mænd. Serummet vedligeholder intensivt hovedbundens velvære, styrker hvert enkelt hårstrå og hjælper med at fremme dannelsen af nye hårstrå i hårsækkene. BIO+ serien er den mest kendte og brugte serie af hårprodukter til afhjælpning af hovedbundsproblemer – herunder hårtab og skælproblemer.

BIO+ Stimulant Serum er en intensiv og effektiv plejelotion til forebyggelse af hårtab hos mænd. Serummet fremmer dannelsen af nye hår og øger blodcirkulationen i hovedbunden. Eftersom lotionen er et leave-in produkt skal den ikke skylles ud.

Niveau af pleje:
BIO+ Stimulant Serum giver en dybdevirkende og intensiv pleje mod tidlig hårtab hos mænd.

Resultat:
Cutrin BIO+ Stimulant Serum forebygger og afhjælper for tidlig hårtab hos mænd. Hovedbundens balance vedligeholdes og håret styrkes. Stimulant Serum fremmer hårvæksten i hårsækkene.

Vi anbefaler at du bruger BIO+ Stimulant Serum i kombination med BIO+ Stimulant Shampoo.
Brand Cutrin BIO+
Indhold 150ml
Ingredienser Alcohol Denat, Aqua (Water), Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Clycerin, Tetrasodium Disuccinoyl Cystine, Butylene Glycol, Xylitol, Quaternium-52, Lactitol, Serenosa Serrulata, Menthol, PPG-26-Buteth-26, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinyl Tripeptide-1, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Linonene.

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+