Dem med tyndt og fint hår ønsker ofte et tykkere og mere kraftigt hår og dem med et kraftigt og tykt hår kigger ofte langt efter dem med et fint og tyndt hår. Tilfreds bliver vi aldrig, vi vil altid have det vi ikke har…

De fleste begår den fejl, at de glemmer at have et realistisk syn på hvilke muligheder de har for, at opnå et tykkere og kraftige hår. Der findes mange forskellige hårprodukter på markedet der er specielt egnet til at opfylde dine drømme. Hvis du går til frisøren og beder om vejledning bør du være kritisk overfor hvad der bliver sagt. Ofte vil udvalget ikke være specielt stort og du får derfor præsenteret et produkt der står på hylden. Så stil relevante spørgsmål til produktet før du lader dine drømme løbe af sted med dig!

Der er 2 aspekter i det, at ens hårpragt enten får tildelt ’titlen’ tyndt hår eller tykt hår.
Det at have tyndt og fint hår hænger ofte sammen med antallet af hårsække i hovedbunden. Har du færre hårsække – og dermed hårstrå – end ’normalen’ vil hårpragten kunne betegnes som tynd og fin. Dertil kan du sagtens have mange hårsække og alligevel går hårpragten under betegnelsen tynd og fin – eftersom at det enkelte hårstrå har en lille diameter og dermed ikke fylder det store.
Omvendt kan du sagtens have få hårsække i hovedbunden der producerer hårstrå med en tyk diameter og dermed går hårpragten under betegnelsen tykt hår. Samtidig kan du også have utroligt mange hårsække i hovedbunden, alle med en stor diameter og dermed har du også tykt hår.

Der er intet hårprodukt eller anden mirakelkur der kan danne flere hårsække i din hovedbund. Hvis du har et mindre antal hårsække end ’normalen’, vil du selvsagt have mindre hår. Det er dog ikke altid at alle hårsækkene er aktive og producerer hårstrå. Hvis du har på fornemmelsen at nogle at hårsækkene har mistet evnen, eller ikke udnytter det fulde potentiale i håret, kan man bruge et hårkur imod hårtab. En sådan hårkur imod hårtab vil hjælpe kroppen til at aktivere de ikke aktive hårsække og dermed udnytte hovedbundens fulde potentiale.
Husk at en hårkur imod hårtab ikke er et mirakel og at den ikke kan give dig et tykkere og stærkere hår her og nu. Det tager tid at aktivere hårsækkene på ny og de første hårstrå de producerer, vil formentligt ikke være specielt kraftige.
BIO+ har lavet en lang række af hårprodukter imod hovedbundsproblemer >>

Hvis du får håret farvet, afbleget eller overdænger det med stylingprodukter hver dag, vil det gøre en stor forskel at holde en pause. På denne måde undgår du at skade hårstrå og hårsække med kemikalier for en tid. Dette plejer at hjælpe hos de fleste allerede efter blot få dage. Men igen, modernatur har nu engang givet nogen personer et tyndt og fint hår og andre et tykkere og kraftige hår – hvilket ikke står til at ændre. Så elsk dig selv, dit hår og de muligheder du har!

Hårprodukter til at skabe et kraftigt og tykt hår.
Det er selvfølgelig ikke umuligt at få hårprodukter til at give hårstråene et ekstra boost, der kan forvandle et tyndt og fint hår til et tykkere og kraftige. Hvis dit hår har en tynd diameter kan det rigtige valg af hårplejeprodukter blive vejen frem for dig!
Der findes mange forskellige hårprodukter på markedet, der lover tykt og flot hår. Disse hårprodukter har en midlertidig effekt og hvis du holder op med at bruge disse vil effekten aftage efter kort tid. Men et kontinuerligt forbrug af shampoo og balsam, der kan give det enkelte hårstrå en større diameter, kan rent faktisk give dig et tykkere hår – rent visuelt!
Joico Body Luxe er en serie af hårprodukter med fokus på fint hår >>

Nyd dit hår, som det er. Er du heldig at have et tyndt og fint hår, skal du ikke bruge store mængder af hårprodukter, så glæd dig i stedet over at have sparet på denne konto!