Produktnavn: “Joico K-Pak Color Therapy Restorative Style Oil
Beskrivelse fra Joico: Joico K-Pak Color Therapy Restorative Style Oil seals and nourishes the cuticle to lock in color. Strengthens, protects and repairs hair like only Joico K-PAK can. Imparts vibrant, color-enhancing shine. Conditions hair for incredible softness and smoothness. Dramatically reduces drying and styling time.”

Joico K-Pak Color Therapy Restorative Style Oil er et nyt product fra Joico. Olie til håret er det hotteste indenfor hårprodukter i øjeblikket og nu er Joico med på vognen! Forskellen på de andre olier til håret og Joico K-Pak Color Therapy Restorative Style Oil er, at Joico’s olie også er farvebeskyttende. Olien kan dermed både bruges til genopbygning og beskyttelse af hårstråene og selvfølgelig også som stylingprodukt der tilfører håret glans.

Joico K-Pak Color Therapy Restorative Style Oil fordele

Genopretter hårets mulighed for at optage fugt med op til 95% på det ydre skællag. Beskytter farven mod at falme. Reducerer brud på håret med 65%. Øger glansen med næsten 50%. Beskytter håret mod UV A og UV B. Reducerer tørretiden. Får ikke håret til at falde sammen. Afleverer håret sundt, blankt og blødt.

Vurdering af Joico K-Pak Color Therapy Restorative Style Oil

Jeg har igennem de sidste par måneder testet en del af de populære olier til håret. Udvalget er stødt stigende og dette er Joico’s bud på den perfekte olie til håret. Jeg har været vild med samtlige varianter af olier til håret jeg har afprøvet hvorfor jeg i første omgang tænkte, at dette blot var endnu en i mængden… Men der tog jeg fejl.
Olie til håret. Læs mere om olie til håret og de andre varianter her >>

Joico K-Pak Color Therapy Restorative Style Oil har en tyndere og mere medgørlig konsistens. Andre olier til håret klæber lidt mere til håndfladerne, men er selvfølgelig stadigvæk utroligt nemme at fordele i håret. Joico’s bud på den perfekte olie til håret er blot lige lidt nemmere at fordele i lokkerne, eftersom konsistensen er en anelse tyndere.

Jeg har afprøvet olien i to forskellige omgange. Først i et håndklædetørt hår med tanke på, at olien skulle reducere tørretiden med føntørrer. Andet forsøg blev med olien i tørt hår med tanke på, at olien skulle tilføre håret glans og være en leave-in hårkur.

Første forsøg med Joico K-Pak Color Therapy Restorative Style Oil i tørt hår gik ikke overraskende anderledes end med de øvrige olier til håret. Olien reducerer tørretiden og med min super føntørrer gik det ekstremt hurtigt med, at få tørret håret. Den reducerede dermed markant tørretiden!
Andet forsøg gik også som forudset. Joico K-Pak Color Therapy Restorative Style Oil tilførte mine længder en lækker glans, som holdt ved dagen ud. Svaret på hvorvidt plejeniveauet er højere end i de andre olier til håret må jeg vende tilbage med. Det kræver formentligt brug over en længere periode før, at dette bliver synligt og mærkbart.

Resultat med Joico K-Pak Color Therapy Restorative Style Oil

Jeg er positivt overrasket over resultatet med Joico’s bud på den perfekte olie. Udfaldet blev som forventet og effekten i håret var utrolig god. Jeg har afprøvet mange forskellige olier til håret igennem de sidste par måneder og Joico’s olie kunne sagtens blive et bud på en afløser for en af de andre.