Hvem har ikke set Grease igen og igen og liiige én ekstra gang igennem tiden?! Grease er den utroligt populære film fra 1978 med John Travolta og Olivia Newton-John i hovedrollerne, som hhv. Danny Zuko og Sandy Olsson.

Jeg har ihvertfald selv set filmen en del gange og den bliver bedre og bedre for hver gang. Sangteksterne er indprentet i hukommelsen og der skråles med på hver en strofe.

Olivia Newton-John starter i filmen, som den søde og artige pige og i slutningen af filmen skifter hun over til en rigtig bad girl der har styr på situationen og ses langt efter af fyrene! Kan du huske scenen hvor hun stiller op i en kort læderjakke, med en smøg i munden, høje stiletter og det mest fantastisk krøllede hår?!

Sådan skaber du Olivia Newton-John looket

Frisuren kan laves forholdsvis nemt, men kræver en del tålmodighed og hårspray! Jeg giver dig her en liste over de stylingprodukter du skal bruge samt en 3-trins guide til hvordan du skifter til det ultimative Olivia Newton-John look!

For at kunne skabe det forførende look skal du bruge et godt klassisk krøllejern eller f.eks. et ghd glattejern, som også kan anvendes til at skabe krøller i håret. Dertil skal du bruge en god krøllecreme der afstiver looket og en hårspray der ikke tynger håret.

Step 1 - Krøl håret med enten et ghd glattejern eller et godt krøllejern med en stor diameter
Step 2 - Tilfør krøllecremen i det krøllede hår og kram krøllerne med håndfladerne
Step 3 - Afslut det nye look med masser af hårspray til, at holde på frisuren

Ovenstående 3 steps er forholdsvis simplificeret, men med en kombination af krøller, krøllecreme og en vægtløs hårspray kan det ikke gå helt galt. Jeg har udvalgt 2 ghd glattejern, som vil give hhv. mellem og store krøller. Klik på linket nedenfor og læs om teknikken du skal bruge for, at kunne skabe krøller i håret med et ghd glattejern.
Dertil har jeg også udvalgt 2 yderst populære krøllejern fra BaByliss. Begge varianter af krøllecreme er utroligt populære og er begge ideelle til dette look. Hårsprayen skal give et kraftigt hold, som kan holde krøllerne på plads.
Sådan krøller du lokkerne med et ghd glattejern >>