Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

.ghd Gold Classic. Gratis varmebeskytter spray!

Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

Vejl. udsalgspris 1.549,00 kr

Din pris 1.349,00 kr

3D 

ghd Gold Classic styler er det til dato mest strømlinede ghd glattejern og er en opgradering af ghd IV styler. ghd Gold Classic styler har fået belagt varmepladerne med en nano-silver belægning, som sikrer et ekstremt glansfuldt hår!

KØB NU OG FÅ ÉN GRATIS VARMEBESKYTTER!


Smidigt og elegant design.
ghd Gold Classic styler har fået et facelift i form af et mere strømlinet og elegant design end sin forgænger. Selve glattejernet er blevet lettere og 'koldere'. Glattejernet har fået en bedre og mere isolerende beskyttelse imod varmen fra varmepladerne og har derfor ikke længere tendens til at ydersiden, hvor man har grebet, bliver varmt.
Glatterjernets facelift gør ghd Gold Classic styler til et fantastisk stylingværktøj der er nemt at anvende. Med det ekstra bløde, strømlinede og elegante design er det nu endnu nemmere at skabe krøller, fald, svip og glansfulde længder!

De bedste varmeplader nogensinde.
De nye gyldne varmeplader på ghd Gold Classic styler er blevet mere strømlinede. Med varmepladernes nye design og nano-silver belægning er du sikret et glattejern der kører igennem håret, som var det smør. Nano-silver belægningen, som de nye gyldne varmeplader har fået, sikrer et ekstremt glansfuldt look når glattejernet nemt og elegant glider igennem længderne.
Endnu en ny og unik egenskab ved ghd Gold Classic styler er, at tromlerne er afrundet endnu mere end sin forgænger. Dette påvirker glattejernets evne til nemt at kunne skabe krøller i håret og tilpasse sig hårets bevægelser. ghd Gold Classic styler er dermed det glattejern på markedet, som er mest skånsomt mod håret.

Indbygget sleep mode funktion.
En af ghd glattejerns mærkesager er din sikkerhed. Derfor har ghd Gold Classic styler fået indbygget en sleep mode funktion, der sikrer at glattejernet automatisk slukker efter 30 minutter, såfremt det ikke har været i brug.

Universal strømspænding og avanceret styrkekredsløb.
ghd Gold Classic styler er absolut perfekt til at tage med i kufferten når du skal ud at rejse. ghd Gold Classic styler har en indbygget universal strømspændings omformer, der tilpasser sig den lokale strømspænding, uanset hvor du befinder dig i verdenen. Du er dermed garanteret en optimal ydeevne fra dit ghd glattejern, uanset hvilken stikkontakt du tilslutter din styler.
Ved hjælp af det avancerede styrkekredsløb opretholder ghd Gold Classic styler den optimale temperatur, under hele stylingprocessen.

ghd Gold Classic styler indeholder:
1 x ghd Gold Classic Styler
Brand ghd glattejern

Bedømmelser

  1. Godt glattejern Bedømt af Kamilla Schmidt
    Karakter

    Jeg købte ghd midnight sættet her på evoks for et par dage siden og hold da op en forskel der er på et billigt glattejern fra supermarkedet, mener det hed remington det jeg havde, og så dette fra ghd! Jeg skal aldrig tilbage til det gamle...

    tak for hurtig levering og vejledning


Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Arbejdstemperatur: 175 - 190 grader
Ledningslængde: 3m
Varmepladernes bredde: 2,4cm
Frekvens (Hz): 50-60Hz
Strømspænding: 110 - 240 V*
Effekt: 50-60Hz
Opvarmningstid: 30 sekunder
Vægt: 240g

Hovedfarve: Sort, med guldplader
Roterbar ledning: Ja
Sleep-mode: Ja**
Fleksible plader: Ja
Garanti fra producenten: 2 år

* Tilpasser sig den lokale strømspænding
** Slukker automatisk efter 30 minutter, såfremt glattejernet ikke har været i brug

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+