Traditionen tro kommer der et nyt gavesæt fra ghd glattejern her op til jul. Det er dog ikke blevet lanceret eller fremvist endnu, så du er her som læser med på et smugkig på dette års julegave fra ghd glattejern!

I første omgang er det kun den tidligere mellemstørrelse der har fået et facelift, men i starten af 2011 vil Mini og Salon stylerne følge trop. Den nye mellemstørrelse kommer til at hedde ghd Gold Classic styler og har fået et seriøst facelift når det kommer til teknikken, men bestemt også rent designmæssigt. Jeg er fuldkommen forelsket i det unikke og nyskabende mønster der er på oversiden af dette nye ghd glattejern!

Selve ’kroppen’ på ghd Gold Classic styler er gjort mere strømlinet og elegant samtidig med at glattejernet i sig selv er gjort lettere. Grebet er blevet ekstra varmeisoleret og man skal derfor ikke tænke på hvor længe man bruger ghd Gold Classic styler. De nye og gyldne varmeplader på denne model har fået påført en nano-silver belægning, som sikrer et ekstra glansfuldt hår ifht. den gamle model.

Det er ghd Gold Classic styler der følger med dette års julegave fra ghd glattejern sammen med en masse lækre ghd accessories.
Dette års gavesæt har fået det yderst elegante og flotte navn ghd Midnight Deluxe Gift Set og indeholder traditionen tro de lækreste ghd accessories. I ghd Midnight Deluxe Gift Set får du én varmeresistent taske, to hårclips, én opbevarings kiste til glattejernet og dine accessories, én ghd rejseføntørrer, ét ghd make-up spejl og selvfølgelig den splinternye ghd Gold Classic Styler!

ghd Gold Classic styler er ikke blevet lanceret endnu, hvorfor jeg håber at du vil bære over med dette hurtige og ikke specielt detaljerede sneak peak på den nye model fra ghd glattejern.
Jeg vil skrive en mere detaljeret artikel om ghd Gold Classic styler samt ghd Midnight Deluxe Gift Set, når de bliver lanceret her på e-voks.dk. I mellemtiden kan du nyde et billede af det splinternye ghd glattejern samt gavesættet til julen 2010!


UPDATE. Læs min nyeste artikel om ghd Midnight Deluxe 2010, efter lanceringen medio oktober >>