I går skrev jeg om hvordan man kan lave en hjemmelavet saltvandsspray forholdsvis nemt, hurtigt og ekstremt billigt. I dag får du et lille tip omkring en voks, der har stortset samme effekt, som den hjemmelavede saltvandsspray eller en købt variant.
Hjemmelavet saltvandsspray, sådan gør du. Læs artiklen her!

ID Hair Beach Gum er saltvandsspray i gele/voks-form

Jeg er selv storforbruger af en helt klassisk saltvandsspray, men jeg oplever også hårprodukter der kan have samme effekt – eller i den retning. Jeg elsker det matte og rå look, som en god saltvandsspray kan tilføre håret. Derfor har jeg igennem tiden eksperimenteret en del med hårprodukter i alverdens miks og blandinger i håb om, at kunne finde det perfekte produkt.

Jeg er blevet anbefalet ID Hair Beach Gum og nu er det på tide, at jeg forsøger mig med denne voks. ID Hair Beach Gum er utrolig nem at genkende kun ud fra sit udseende. Selve emballagen kan til forveksling minde om de andre ID voks varianter, men denne har et let genkendeligt orange låg på toppen. Selve voksen dufter friskt af appelsin og har en konsistens der minder om en blanding imellem gele og voks.

Til mit efterhånden længere mørke hår er effekten absolut genial! Vask håret som normalt og tilfør ID Hair Beach Gum voksen i håret. Sikrer dig, at alle hårstrå er berørt. Lad den størkne. I første omgang får du et glansfuldt og stift hår, men kør nu fingrene igennem, riv, rusk og ryst håret. Oplev hvordan denne sjove voks har formået, at skabe et klassisk beach-look. Præcis som hvis man anvendte en saltvandsspray! Go’ vind derude med dette vidunderprodukt…