Denne artikel er lidt inspireret af en anmeldelse ”Ællingen" har skrevet på et af de crepejern, som sælges her på e-voks.dk. Kort sagt har hun givet 5 stjerner…

Den lange historie er så, at ”Ællingen” er blevet utrolig glad for netop sit crepejern i rejsestørrelse. Ved første øjekast synes disse mindre crepejern måske ikke specielt effektive, men det er de! Jeg har lavet mange opsætninger af hår til både bryllupper, konfirmationer og fester hvor jeg har anvendt et sådan crepejern. Ofte er reaktionen fra kunden i første omgang lettere negativ når det sættes i stikket til opvarmning og lægges foran dem på bordet. Når jeg så får svinget crepejernet og givet dem lidt volumen i lokkerne skifter tonen helt klang…
Læs ”Ællingens” anmeldelse af idHair Volystyler her, under tabben ”information” >>

Jeg har selv i mange år kun anvendt hårspray og toupering af håret til og skabe volumen i håret. Så fik jeg øjnene op for hårpudder og faldt pladask for denne trend. Så i en periode kombinerede jeg hårspray med hårpudder. Nu er mit seneste trick så mit crepejern. Jeg kan derfor varmt anbefale de helt små crepejern til og skabe volumen i håret. Afslutter man med en god hårspray og eventuelt lidt hårpudder kan det ikke blive meget bedre.
Læs eventuelt min tidligere artikel om crepet hår >>

Sådan skaber du volumen med et crepejern:
#1 – Del håret op i midten og arbejd nedefra og op i håret.
#2 – Løft op i håret og sæt dit crepejern 1-3 centimeter fra hovedbunden.
#3 – Klem om sektionen af hår og skab løftet med crepejernet. Fortsæt på ovenstående måde indtil den ønskede volumen er opnået.
#4 – Afslut eventuelt din styling ved og kaste håret frem, så det hænger ned foran dig. Spray så hårsprayen direkte i lokkerne og rejs dig op igen. Brug fingerspidserne til og skabe ekstra løft.

Det er utroligt simpelt og skabe volumen i håret med et crepejern. Så hvorfor ikke afprøve det?!