George Clooney er år efter år kåret, som den mest eftertragtede ungkarl i diverse nationale og internationale magasiner. George Clooney repræsenterer det alle higer efter som mand – stil, charme, det perfekte look og en gennemført stil. Han har stjålet mit og med garanti også mange andre kvinder hjerter rundt om i verdenen.

Sådan skaber du George Clooney looket

Har du på fornemmelsen, at grå nuancer er en trend der er passé og du straks bør få dem farvet? Så er George Clooney looket det rigtige for dig. Før du kaster håndklædet i ringen bør du i det mindste givet dette fænomenale look et forsøg. Formår du og bære stilen vil du med garanti vende hoveder på gaden. Det er ikke så kompliceret og skabe George Clooney looket, men du alligevel giver jeg dig guide step-by-step.

For at kunne skabe det perfekte George Clooney look skal du bruge nogle lækre hårprodukter og lidt selvbrunerspray til, at fuldende dit nye look. Selve farven på håret kan gøre en stor forskel, så er du modig og vil du tage George Clooney looket hele vejen bør du forsøge dig med en koldere grå nuance. Jeg vil dog anbefale, at du får en frisør til og farve håret. Har du farven naturligt – fedt!

George Clooney har som jeg ser det 2 forskellige looks. Ét slikket og smart look med lidt længde og et andet med en kort og skarp kant. Jeg har derfor delt min Get the look guide op i 2 dele.

George Clooney look #1

Step 1 – Vask håret og sikrer dig, at gamle stylingrester er vasket ud. Klem fugten ud af håret og dub det tørt.
Step 2 – Grav en fingerspids pomadevoks ud i håndfladen og gnid dem mod hinanden. Tilfør pomadevoksen i siden og toppen af håret. Hiv længderne bagud og fronten til siden. Skab derved det slikkede George Clooney look. Brug eventuelt American Crew Pomade til dette formål.
Step 3 – George Clooney har altid en god kulør, så spray let en selvbrunerspray i ansigtet og få det perfekte solbrændte look. Brug eventuelt SunSpa Tan-in-a-can til dette formål.

George Clooney look #2

Step 1 – Vask håret og fjern derved eventuelle gamle stylingrester. Dub håret tørt med et håndklæde og føntør det herefter let ved svag varme.
Step 2.1 – Anvend en paste eller fiber lignende voks til og skabe dette look. Grav en fingerspids eller to ud af krukken og gnid voksen mellem håndfladerne. Kør voksen ind i håret med fingerspidserne og lav en opadgående bevægelse ved og ’hive’ i totterne. Alternativt kan du køre håndfladerne rundt i en roterende bevægelse og dermed skabe looket. Undgå dog og tilføre for meget voks da det helt rigtige George Clooney look ikke fremstår overstylet men let og elegant. Brug eventuelt American Crew Fiber eller Lanza Molding Paste.
Step 2.2 – Har du svært ved og skabe looket med punkterne fra ’step 2.1’ kan du forsøge dig med følgende. Dub håret tørt og tilfør en føntørringsgel. Føntør herefter håret ved svag varme og brug en kam til og skabe løftet. Brug eventuelt Big Sexy Hair Blow Dry Volumizing Gel og en HH Simonsen turbobørste til formålet.
Step 3 – George Clooney har altid en god kulør, så spray let en selvbrunerspray i ansigtet og få det perfekte solbrændte look. Brug eventuelt SunSpa Tan-in-a-can til dette formål.