9 MUST_HAVES

Sneen er ved at være væk over hele landet og temperaturen sniger sig ligeså stille længere op af. Vinden blæser, ørene fryser og vi går fortsat med hue og vanter. Husk at lade håret få lidt luft for at undgå skæl og andre hovedbundsproblemer, som kan forekomme når hovedbunden ikke får luft. Brug eventuelt en god skælshampoo til at forebygge skælproblemet allerede nu!

Håret har fortsat nemt ved at tørre ud og det er derfor vigtigt at tilføre håret ekstra fugt! Brug derfor en god olie til håret, som kan tilføre håret den ekstra fugt det har brug for. Solen titter lidt frem, men giver ikke som sådan kulør. Snyd dig til den med en god selvbruner!
1

Cutrin BIO+


Forebyg og bekæmp effektivt hovedbundsproblemer med hårprodukter fra Cutrin BIO+ ved hånden.2

SunSpa Chocolate Tan-in-a-can


Snyd dig til en flot tan, som vil løfte smilet og give dig en flot kulør her på vej mod en lysere årstid.3

Revlon farvebomber


Genskab den dybe glød i hårfarven og undgå det klassisk falmede look i farvet hår, som opstår efter et par uger - brug de lækre Revlon farvebomber.

4

ghd Gold Classic Styler


ghd glattejern er kendt over hele verdenen for deres fantastiske stylere. ghd Gold Collection er netop ankommet!

5

Big Sexy Hair Powder Play


Tilfør ekstrem volumen og fylde til selv det fineste hår. Hop med på bølgen og afprøv det nye tryllestød fra Big Sexy Hair!6

ID voks


Miks de forskellige varianter af ID voks for at skabe et råt, cool eller måske blødt look - Med ID voks bestemmer du stilen!
7

Bonacure hårprodukter


Oplev en serie af professionelle hårplejeprodukter, som indeholder hårprodukter til samtlige formål, situationer og ønsker!8

HH Simonsen Turbobørste


Undgå filtret hår! Brug hårbørsten flittigt og undgå filtrede lokker når huen tages af igen.


9

Orofluido


Tilfør de tørre hårstrå ekstra glans og fugt, som med garanti vil forvandle hårstråene til smukke og livlige lokker!