Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Orofluido Beauty Elixir 100ml

Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

195,00 kr
Orofluido Beauty Elixir er en ekstrem lækker hår-eliksir, som vil tilføre enhver hårtype en fantastisk flot glans. Hår-eliksiren kan være den afgørende faktor når selv det mest genstridige hår ønskes silkeblødt! Orofluido Beauty Elixir indeholer 3 naturlige olier fra Orienten som er udsøgt og specielt sammensat for at give netop dig et fantastisk hår! De fleste 'olie hårprodukter' fedter håret og tynger det. Orofluido Beauty Elixir tynger ikke håret og olierne i hår-eliksiren absorberes hurtigt af det enkelte hårstrå. Du vil derfor ikke opleve at håret klasker sammen efter brugen af Orofluido Beauty Elixir hår-eliksiren. Produktet dufter himmelsk af ambre kombineret med et strejf af vanille. Duften tager dig på en rejse igennem et helt nyt univers og giver dig et moderne orientalsk udtryk!

Hår-eliksiren, Orofluido Beauty Elixir, kommer i en smuk og flot æske som indeholder én stor Orofluido Beauty Elixir. Orofluido Beauty Elixir glasflasken fremstår utroligt eksklusiv og er kan fint bruges, som pynt pynt på badeværelset - venner og veninder vil helt sikkert bemærke det flotte design på badeværelseshylden!

Så hvis du ønsker silkebløde længder og et glansfuldt look er Orofluido Beauty Elixir det perfekte produkt til at opnå dette!

Cyperus Oil fra Egypten tilfører håret en blødhed uden lige samtidig med en fantastisk glans.
Linseed Oil fra Middelhavet indkapsler fugten i håret og beskytter håret mod krus. Blødgør hårrødderne og tilfører håret glans.
Argan Oil fra Marocco øger hårets fleksibilitet og dulmer en let irriteret hovedbund. Argan Oil er rig på Vitamin E.
Brand Orofluido
Indhold 100ml
Ingredienser Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Dimethiconol,iArgania Spinosa KernellOil, Cyperus EsculentuslRoot Oil, Parfumi(Fragrance), Isopropyl Palmitate,lLinum Usitatissimum (Linseed)iSeed Oil, Hydroxyisohexyll3-Cyclohexene Carboxaldehyde, CIi47000 (Yellow 11),lCI 26100 (Redl17).

Bedømmelser

 1. Sublim Bedømt af Zanne
  Karakter

  Jeg er SÅ vild med dette produkt! Håret får en helt fantastisk glans og duften er rigtig lækker :0)

 2. Rimeligt... men ikke nogen langvarig effekt Bedømt af Maria fra Danmark(:
  Karakter

  Den er rimeligt god (: - men kun lige når man putter den i håret.. det er faktisk en olie man putter i håret og som så på en måde dækker håret med glans i cirka 30min. hvor det så derefter bliver tørt og kedeligt igen ;/.... ikke det værd, men til den pris er den vel ok
  - Den er god hvis man bare skal have hurtig glans (Det er den MEGET god til, håret ser perfekt ud) men det går væk meget hurtigt, ingen langvarig effekt. Jeg ser den lidt ligesom make-up til mit hår xDD - OG den indeholder silikone o: - NOT GOOD - hvis man bruger en shampoo uden et eller andet 'sulfat' som jeg ikke kan huske da silikone ikke bare kan vaskes væk med vand. Og mig som har bølget hår følger et eller andet curly hair program hvor man slet ikke bruger shampoo men en "sund" balsam, så går silikone (orofluido) ikke lige i mit hår....

  - Jeg har ikke tænkt mig at købe det igen, men den giver en GOD kortvarig effekt(: - hvis det er det man søger så er det nok den ideelle men ellers ikke....

  Der findes mange andre gode olier som nok er ligeså gode eller bedre bla. moroccanoil som man hører meget om. Har ikke prøvet det, men nogle bekendte siger at det er nogle rigtigt gode produkter(:

  Lidt til dem med krøllet (bølget) hår:
  - Lige pt. har jeg tænkt mig at bruge jessicurl's shampoo og balsam(: de er åbenbart rigtigt gode. Bestiller dem snart(:
  og så lige lidt om en ansigtsmaske "Aveda - deep cleansing herbal clay mask" som man måske lige skulle tage et kig på hvis man søger sådan noget(: bare lidt til dem som også vil fixe fjæset ;D!

 3. LÆKKER Bedømt af Camilla
  Karakter

  Jeg kan jo gentage alt hvad der er blevet skrevet af positive ting om den:)

 4. Fik en prøve Bedømt af Emilie
  Karakter

  Jeg kan kun sige WAOU!! denne olie gør hvad den siger. Olien giver mit hår glans og fylde, og det dufter himmelsk.
  Jeg fik en prøve af olien i "konfirmationsgave" fra min frisør, da hun satte mit hår, og nu er jeg absolut blevet afhængig!! den er fantastisk, også til mit tynde hår. Den tynger det over hovedet ikke.

 5. Hjælp! Bedømt af Hjææææælp..
  Karakter

  Overvejer virkelig at købe både Orofluido shampoo, balsam, hårkur, elixir og shine spray.. - men behøver jeg både elixiren og shine sprayen? hvad er forskellen egentlig på de to? og hvilke en af dem beskytter mod varmen fra f.eks glattejern? Håber der er en som har lidt forstand på det, der kan svare! :-))

  SVAR FRA E-VOKS.DK: Brug Orofluido olien!

 6. Super godt!! Bedømt af Celine
  Karakter

  Jeg elsker den her olie den er bare helt fantastisk :D
  den giver blødt og lækker hår og så kan jeg godt lide man ikke skal bruge så meget som man skal med mange andre prodokter :D

 7. elsker den! Bedømt af Wiberg
  Karakter

  jeg elsker denne olie! fik tre prøver og en af de store af dem jeg var i prøve tid hos (;:
  den er super lækker, og har ledt efter, da jeg ikke har så meget tilbage (:
  anbefales til alle, med slidte spidser og glasløsthår (:

 8. Den er uundværlig Bedømt af Charlotte
  Karakter

  Det er den bedste olie jeg nogensinde har prøvet, slår Bio Silk mange gange. Er fantastisk både at putte i håret inden man føntørrer og også efter og den kan også bruges i vådt hår der lufttørrer. Den giver den smukkeste glans og blødeste hår, selv ødelagte spidser bliver helet.

 9. God olie til håret Bedømt af Raquel Lassen
  Karakter

  Jeg fik en prøve hos frisøren og er derfra jeg kender orofluido olien. Godt produkt, skal helt sikkert købe den næste gang jeg bestiller herfra

 10. 5 stjerner Bedømt af Caroline Fejfer-Andersen
  Karakter

  Utrolig lækker olie til håret.

 11. Absolut fantastisk olie! Bedømt af Cathrine
  Karakter

  Orofluido er bare en gennemført fantastisk olie til håret! Nem at bruge og absorberes hurtigt i håret, modsat mange andre serum/olie produkter til håret.

 12. Såååå lækker olie til fint hår! Bedømt af Christina
  Karakter

  Olien er absolut perfekt til fint hår. Jeg har ellers oplevet at olie og andre serum produkter til håret, tynger håret voldsomt - her er Orofluido olien en undtagelse. Perfekt!

 13. God duft og effekt Bedømt af Sissel
  Karakter

  Jeg fik en brochure fra min frisør hvori produktets egenskaber, duft og absolut ALT er beskrevet ned til mindste detalje.

  Jeg fik samtidig en prøve hos frisøren (og har nu købt den her), dog kan min næse ikke opfange de beskrevne dufte og ingredienser, som der er skrevet om i brochuren. Der skulle være bergamot, orangeblomst og rød peber - men duften er absolut himmelsk alligevel!

  Hvis jeg skulle beskrive duften, og hvis firmaet bag Orofluido skulle læse med her, burde der stå; Orofluido har en varm og orientalsk duft af amber og vanille.

  Olien optages hurtigt i håret og efterlader det blødt, glansfuldt og fantastisk! Kun +++++++++ herfra!

 14. Læst om orofluido og har nu købt den. Bedømt af Mikkeline
  Karakter

  Da jeg første gang hørte om Orofluido olien bestemt jeg mig for at dette skulle være mit næste køb. Det jeg havde læst om olien var så absolut sandt!

  "Orofluido giver håret et glansfuldt og blødt look. olien kan bruges i alle typer hår og har en lækker og unik duft af ambfre og vanille." - fra artiklen, sådan cirka. Helt bestemt rigtigt. Flot, glansfuldt og ekstremt blødt hår!!

 15. Absolut utrolig olie til håret Bedømt af Kamilla
  Karakter

  F*****G FANTASTIC olie til håret! Den første olie til håret, som bare virker. Jeg har selv meget tyndt hår, som let tørrer ud. Jeg bruger orofluido olien om morgenen - effekt og dufter holder hele dagen. Kan varmt anbefales!

 16. FANTASTISK HÅROLIE!! Bedømt af Kimmi
  Karakter

  Sådan! Godt nok den bedste olie til håret som jeg nogensinde har prøvet.

 17. Utroligt lækker olie til håret Bedømt af Carina
  Karakter

  Jeg fik en prøve hos frisøren i forrige uge på Orofluido olien. Jeg er blevet overvældet over effekten olien har! Håret er ekstremt shiny og ekstremt blødt efter jeg har brugt orofluido. Så jeg kan varmt anbefale olien!!

+ Se Mere Bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
1. Dryp et par dråber Orofluido hårolie i håndfladen og fordel herefter produktet i begge håndflader så overfladen, hvor produktet påføres fra, er størst mulig. Tilpas mængden af Orofluido olie til hårtype, længde og tykkelse.

2. Tilfør enten Orofluido olien i tørt eller fugtigt hår.
- Bruger du Orofluido olien i tørt hår vil effekten være umiddelbar.
- Bruger du derimod Orofluido olien i fugtigt hår vil tiden, som det tager at tørre håret, reduceres med op til 50%.

3. Lad Orofluido olien tørre i håret uden at vaske den ud.

Orofluido - virkning i fugtigt hår:
- Reducerer tørre tiden
- Efterlader håret let, blødt og nemt at rede
- Tilfører håret let volumen, hvis håret føntørres
- Øger glansen i håret
Orofluido - virkning i tørt hår:
- Utrolig og umiddelbar effekt i form af glans
- Fuld kontrol over hår med tendens til krus
- Reducerer tiden det tager at rede håret
- Efterlader håret blødt, fleksibelt og med et rent look

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+