Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

ID Hair Extreme Titanium 100ml

Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

150,00 kr
ID Hair Extreme Titanium er det produkt i ID voks serien af hårprodukter som giver det absolut bedste hold til enhver frisure. Voksen har de samme evner og karakteristika, som ID Hair Hard Gold voksen har, dog tilfører ID Hair Extreme Titanium voks produktet håret et væsentligt bedre og stærkere hold. Så er du vild med korte frisurer som skal holde dagen lang vil ID Hair Extreme Titanium voksen være et hit!

ID Hair Extreme Titanium voksen giver dig mulighed for at style håret præcis som du ønsker det, og bedst af alt har denne voks så godt et hold at du ikke behøver at bruge store mængder. ID Hair Extreme Titanium vaskes nemt ud blot med vand. Voksen tilfører håret en tydelig seperation og definerer de enkelte hårstrå.

Denne voks,ID Hair Extreme Titanium, kan bruges i alle hårtyper og hårlængder. Bruger du voksen i vådt hår bliver håret lidt glansfuldt, men bruger du den i tørt hår vil håret få et lækkert mat finish. ID Hair Extreme Titanium er en af de mest populære voks produkter i landet, og det er ikke uden grund!

Fordele ved ID Hair Extreme Titanium:
- Ekstremt hold
- Lækker duft
Brand ID Hair voks
Indhold 100ml
Ingredienser Aqua, Petrolatum, Microwax, Bees wax, Carnauba wax, Ozokerite, PVP/VA, Polyquaternium-11, Oleth-5, Oleth-3 Phosphate, Tribehenin, Lanolin, Cyclopentasiloxane, Fragrance, Sodium Benzoate.

Bedømmelser

 1. Sjældent oplevet noget såååå... Bedømt af Martin Lassen
  Karakter

  .... FANTASTISK GODT!!! Jeg har været igennem Rock Hard fra renati og extreme Cream fra D:fi og ingen af dem slår ID HAIR EXTREME TITANIUM!!! Konge voks!!

 2. Super voks! Bedømt af Kasper
  Karakter

  Super voks og mange ++++++ fra mig!

 3. God voks! Bedømt af rune h
  Karakter

  Extreme Titanium er uden tvivl en ekstrem god voks, som giver håret et kraftigt hold. Jeg synes dog at den størkner lidt for hurtigt. Dette problem løser jeg enten ved at blande den med en anden voks eller også har jeg fugtigt hår inden jeg bruger den. Det får voksen til at være lidt blødere og den størkner heller ikke så hurtigt.

  Dog vasker jeg altid at vaske håret inden jeg går i seng. Der er intet værre end at vågne op med kinden plantet på en fedtet hovedpude :p

  ID Hair Extreme Titanium 100ml er en god voks, men den får desværre kun 4 stjerner....

 4. STÆRKT HOLD! Bedømt af Daniel Møller
  Karakter

  Det er en super fed voks!! Den giver mit hår et ekstremt godt hold. Endnu et stort + ved denne voks er at den både kan give håret et mat og vådt look.

  Bland eventuelt extreme titanium med en anden voks som er lidt blødere, så størkner den ikke for meget.

 5. River lidt i håret, men PERFEKT voks alligevel! Bedømt af Jonas Mortensen
  Karakter

  Den giver mit hår et kraftigt hold, men den kan godt 'rive' lidt i håret når man bruger den og den tørrer. Jeg plejer at blande den med extreme cream fra dfi eller den sorte id.

 6. Størkner for hurtigt ellers god Bedømt af Anders C
  Karakter

  Størkner for hurtigt ellers en god voks. Jeg plejer at blande den med enten den sorte id eller den blå dfi - alene størkner den for hurtigt.

 7. Perfekt til langt hår! Bedømt af Kirstine Iliasen
  Karakter

  PERFEKT!!! Extreme er absolut perfekt til mit lange hår. Jeg bruger voksen efter at jeg har glattet håret, den holder sammen på det hele.

  Jeg har naturligt krøller, som jeg selvfølgelig også dyrker engang imellem. Bland eventuelt denne voks med en god gele = WONDER styling!

 8. SUPER NICE VOKS! Bedømt af Silas Jakobsen
  Karakter

  Super nice voks! Perfekt hold, super duft og bare lækker! Extreme fra id er klar den bedste voks jeg kender. BLand eventuelt med d.fi extreme cream!

 9. Bland extreme med dusty! Bedømt af Nicolas Jensen - Aalborg
  Karakter

  Det er skide godt man skal bare blande extremt titanium med id dusty bronze. Så er det bare godt - og håret sidder!

 10. Verdens bedste voks!! Bedømt af Nicky
  Karakter

  Dette er og bliver verdens bedste voks!

 11. Super duper voks til prisen! Bedømt af Anders
  Karakter

  Perfekt og super god voks! Jeg elsker den :-D

  Nem at bruge og håret kan styles på vidt forskellige måder! MEN VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT HÅRET SKAL VÆRE 100% TØRT!!!!

+ Se Mere Bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
ID Hair Extreme Titanium er en af de mest populære stylingprodukter på markedet. Dette er ikke kun fordi at voksen ikke indeholder parabener, men fordi at effekt, kvalitet og pris hænger sammen!
Effekt og kvalitet er i absolut top og prisen er god!

Brug ID Hair Extreme Titanium voksen i tørt hår og opnå den bedste effekt.
- Skrab et par fingerspidser voks ud af dåsen og varm den op i hænderne.*
- Ønsker du at lave spikes eller definerede områder i håret formes håret med fingrene og ikke håndfladerne.**

* Det kan godt betale sig at bruge ekstra tid på at varme ID Hair Extreme Titanium voksen op i hænderne. Det gør at produktet er lettere at fordele i håret og resultatet vil i sidste ende blive mere jævnt. Alternativt kan du også mikse denne voks med et andet stylingprodukt, der er blødere i konsistensen.
** Det at bruge fingrene til at forme og sætte håret, gør at du mere præcist og nemmere kan bestemme, hvor du ønsker effekten i håret.

Bland ID Hair Extreme Titanium med ID Hair Dusty Bronze.
Elsker du et råt og støvet look og ønsker du at restyle håret i løbet af dagen? Så bør du blande ID Hair Extreme Titanium produktet med ID Hair Dusty Bronze. Resultatet bliver et stærkt og modellerbart hold.

- Start eventuelt med 2 fingerspidser ID Hair Extreme Titanium og 1 fingerspids ID Hair Dusty Bronze.
- Bland de 2 produkter i håndfladerne og varm det sammenblandede produkt op og fordel dit unikke miks af voks i håret!

Prøv dig frem med forskellige blandingsforhold indtil du finder den perfekte blanding af de 2 valgte stylingproduktet til netop din stil! Måske er det 3 fingerspidser af den ene og 1 af den anden, som gør at netop DIT hår sidder, som DU ønsker det!

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+