ID voks er navnet på Danmarks, til dato, mest populære stylingprodukt. ID voks har fået sin store succes pga. produkternes kvalitet og evne til at skabe smarte og rå frisurer. Under navnet ID voks findes der i øjeblikket 5 forskellige vokse. De 2 mest populære ID voks hårprodukter er ID Hair Extreme Titanium (#1) samt ID Hair Hard Gold (#2).

Ligesom med alle andre stylingprodukter er det vigtigt at man finder det rigtige. Hvad der kan gøre underværker for dine venner er måske ikke det optimale valg for dig. Så prøv dig frem og bland ID voksene på kryds og tværs, for at opnå netop det mix der passer dig bedst.

Alle ID voksene er vandbaseret. Det er selvfølgelig lækkert når håret skal vaskes, men knap så fedt i løbet af dagen. ID voks produkterne mister desværre deres i effekt når du sveder eller er udenfor i regnen, men dette er der selvfølgelig råd for! Mix blot din yndlings ID voks med ID Hair Dusty Bronze (#3). Dusty Bronze voksen mister ikke sin effekt når det bliver lidt fugtigt. Så mix din ID voks med ID Hair Dusty Bronze - så holder frisuren i alt slags vejr!