Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

ID Hair Hard Gold 100ml

Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

150,00 kr
ID Hair Hard Gold giver et stærkt hold i kort hår. Hard Gold giver et super hold og du kan ved brug af ID Hair Hard Gold forme dit hår lige præcis som du ønsker det. ID Hair Hard Gold giver dig en 'fleksibel frisure' som du kan forme præcis som du vil i løbet af dagen. Denne voks tilfører håret et lettere hold end ID Hair Extreme Titanium og Hard Gold er dermed det produkt i ID voks serien med det næst stærkeste hold.

ID Hair Hard Gold passer til alle hårtyper. Hard Gold kan både glatte krøller eller give krøller til glat hår - kun fantasien sætter grænser. Hvis du masserer voksen ind i hovedbunden kan du løfte håret og give det volumen. Hvis du bruger Hard Gold voksen i tørt hår får du et mat look, men hvis du bruger voksen i vådt eller fugtigt hår får du et skinnende look. Med Hard Gold får du fuldstændig kontrol over dit hår.

ID Hair Hard Gold vaskes nemt ud med vand. Samtidig er Hard Gold uden parabener. Hard Gold kan bruges til alle hårtyper og hårlængder.

Eftersom at Hard Gold voks produktet let vaskes ud blot med vand, og dermed også når du sveder og er ude i regnen, kan du med fordel blande denne voks med ID Hair Dusty Bronze. Dusty Bronze voksen vaskes ikke ud blot med vand. Så ved at blande disse to voks produkter får du dermed et mix som holder - også når det bliver fugtigt i luften.

Fordele ved ID Hair Hard Gold:
- Medium til stærkt hold
- Lækker duft og effekt
Brand ID Hair voks
Indhold 100ml
Ingredienser Aqua/Water, Petrolatum, Ceteareth 20, Oleth-5, Oleth-3, Phosphate, Polyquaternium-11, C18-36 Acid Glycol Ester, Microwax 80, Ethanol, Carnauba Wax, PVP/VA, Sorbitol Glycerin, Ethoxylated Lanolin, Acetylated Lanolin Alcohols, Cyclomethicone, I.P.M, Dimethiconal, Fragrance, Sodium Benzoate Chloracetamide.

Bedømmelser

 1. fin Bedømt af august horsten
  Karakter

  synes ikke den holder serlig lang tid men den er god til sætte med

 2. Nr. 1 til langt hår piger! Bedømt af Charlotte G.
  Karakter

  Utallige damemagasiner anbefaler den til langt hår - det er hermed testet og er ganske enkelt fantastisk... Den tæmmer mit fine flyvske hår og med lidt opvarmet voks krammet ind ved hårrødderne, så sidder håret bare!

 3. Super godt Bedømt af Andreas
  Karakter

  ID Hair, er det bedste voks jeg kender. Det er nemt at putte i håret og nemt at vakse ud. Giver det 5 med tommel op :D

 4. God voks Bedømt af Kenneth Lyngå
  Karakter

  God voks

 5. Droppet Renati og hoppet på the ID WAVE!! Bedømt af Malthe Hestehave
  Karakter

  Så er Renati voksen lagt på hylden (IKKE badeværelseshylde ;-)) ). Ind er hard gold kommet! Super voks som de fleste af mine bekendte kender og bruger! Kan varmt anbefales!

 6. God voks, men ikke nok hold, så den skal blandes! Bedømt af Tommy Jay...
  Karakter

  ID hard gold kan ikke alene holde mit hår på plads. Hvis jeg kun bruger hard gold klasker håret sammen i løbet af dagen, men hvis jeg blander den med nogle af de andre stylingprodukter fra bl.a. fudge eller dfi bliver resultatet perfekt!

  I øjeblikket bruger jeg hard gold og extreme titanium, begge fra id. Der er netop bestilt 4 nye dåser her på e-voks - glæder mig til at modtage dem! :-D

 7. God duft og god effekt Bedømt af Jens Peter H
  Karakter

  Jeg har efterhånden brugt id hair hard gold voks hver dag de sidste 12 måneder! Lækker duft og den er samtidig ekstrem nem at vaske ud af håret igen.

  Når håret er kort blander jeg hard gold med den grå id eller den grønne dfi - dette giver et stærkere hold i mit hår. Når håret så bliver længere bruger jeg hard gold alene.

 8. bland med grå id Bedømt af Lucas Henriksen
  Karakter

  Jeg blander altid hard gold med den grå fra id. Effekten bliver perfekt. Hard gold ophæver den grå's styrke og den grå tilfører den sorte ekstra hold. Så en sammensætning af disse 2 vokse er perfekt!

 9. Suuuuper voks! Bedømt af Daniel Møller
  Karakter

  Perfekt voks, nem at bruge, lækker duft - alt er bare godt ved hard gold. 5 stjerner og mine anbefalinger!

 10. Hard gold er totalt bubblegum-days! Bedømt af Sisse Jacobsen
  Karakter

  Hard gold er godt nok lidt blød i konsistensen, men derudover er den absolut perfekt! Et godt trick, hvis man synes at den er lidt for blød ligesom jeg, er at lade være med at køre hænderne for meget mod hinanden efter at man har taget en klat voks ud af krukken. Voksen bliver for varm og dermed blød.

  Duften er lækker, total bubblegum-days!

 11. Lækker voks Bedømt af Janus Balle
  Karakter

  Den sorte ID voks er utrolig god, men den får dog kun 4 stjerner fordi den 'forsvinder' i løbet af dagen. Den får dog 4 stjerner fordi at den er hurtig at bruge, effekten er lækker, nem at få ud igen og emballagen er suuuuper dope!

 12. Hard gold er altså også til piger!!! Bedømt af Sofie J
  Karakter

  Hard gold kan altså også bruges af piger! Jeg plejer at hugge lidt fra kærestens voksdåse, for hold da op en lækker duft og fantastisk effekt!

  Hard gold er umiddelbart en 'tung' voks, så jeg kommer den - i MEGET små mængder - i håret længder. Voksen giver håret glans og et perekt hold, og samtidig holdes flyvsk hår på plads. Resultatet er et sundt og smukt hår!!!!!

  Så piger, hug kærestens ID voks - kan anbefales....

 13. 1000 gange bedre end renati strong hold! Bedømt af Kenn
  Karakter

  Jeg er faldet pladask for ID HAIR HARD GOLD voksen! Jeg har tidligere brugt renati strong hold, men hold da op en kvalitetsforskel!!! 5 stjerner kys og kram herfra!

 14. Super voks at blande Bedømt af Kamilla
  Karakter

  ID hard gold er en god voks til at mikse med andre stylingprodukter. Jeg blander den med id extreme titanium. Dog får hard gold kun 4 stjerner - er lidt ærgeligt at den forsvinder hvis det regner eller man sveder lidt........

+ Se Mere Bedømmelse

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
ID Hair Hard Gold kan tilføre håret 2 vidt forskellige effekter - alt efter om voksen bruges i et fugtigt eller tørt hår.

Fugtigt hår - Hvis ID Hair Hard Gold bruges i et fugtigt hår, vil du opnå et smart og glansfuldt look!

Tørt hår - Hvis voksen bruges i tørt hår, vil du opnå et råt og mat look i håret.

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+