ID voks er det mest populære stylingprodukt på markedet i øjeblikket. Hvis du er på udkig efter billig ID voks er du kommet til det helt rigtige sted! E-voks.dk er forhandler alle de lækre produkter fra ID voks.

ID voks blev i tidernes morgen skabt i Danmark og udvikles nu her i landet. Selve voksen produceres i Australien får du alligevel en voks, der kan holde i det danske vejr og klima. Bonussen ved at ID voks producers i Australien er at stylingprodukterne har fået et eksotisk surferpræg! Denne ekstra bonus kommer til udtryk i både voksens duft, men bestemt også i de stilarter og muligheder der er lagt op til.

Du får her et overblik over hvordan du kan bruge de forskellige ID voks stylingprodukter, så du får den optimale effekt ud af disse vidunderprodukter!

Medium hold og naturlig glans. ID Hair Hard Gold >>ID Hair Hard Gold er en af de bedst sælgende stylingprodukter fra ID voks.
Generelt. Grav en portion voks op af krukken med en fingerspids og fordel den i håndfladerne. Varm produktet op ved at køre håndfladerne imod hinanden i cirkulære bevægelser.
Fordel din ID voks i hele håret og husk nu de steder du ikke lige kan se i spejlet… Glemmer du disse vil håret ikke få et ensartet look hele vejen rundt!
Effekter. Hvis du ønsker at fremhæve enkelte områder eller tæmme uønskede hvirvler eller flyvske lokker, kan du blot grave endnu en fingerspids voks op af krukken. Brug fingerspidserne til at præcisere de ønskede spikes eller helt specielle ønsker!
Miks med andre ID voks. Ønsker du ekstra hold, kan du med fordel mikse denne ID voks med f.eks. ID Hair Extreme Titanium.
ID Hair Hard Gold er nem at vaske ud af håret igen, eftersom at denne ID voks er vandopløselig.

EKSTREMT kraftigt hold. ID Hair Extreme Titanium >>ID Hair Extreme Titanium er et af de stylingprodukter fra ID voks der har vundet alles hjerte. Sagt med andre ord er ID Hair Extreme Titanium elsket af Jer!
Generelt. Tag den ønskede mængde ID voks op af krukken og opvarm den godt i håndfladerne. Netop denne voks er ekstra drøj og det kan derfor godt betale sig at varme den ekstra meget op i håndfladerne, inden du fordeler den i håret. Ved at varme produktet ekstra godt op er det let at fordele i håret og dermed skabe et flot look.
Effekter. Med ID Hair Extreme Titanium er det utroligt nemt at kreere spikes eller fremhæve totterne på en rå måde. I stedet for at fordele voksen i håndfladerne, kan du fordele produktet på fingrene. Det giver dig større kontrol over din styling og dermed kan du utroligt præcist bestemme hvor du ønsker voks og effekt.
Miks med andre ID voks. Synes du at ID Hair Extreme Titanium har et for kraftigt hold, kan du med fordel mikse denne ID voks med f.eks. ID Hair Hard Gold.
ID Hair Extreme Titanium er nem at vaske ud af håret igen, eftersom at denne ID voks er vandopløselig.

Clay voks med mat look. ID Hair Dusty Bronze >>ID Hair Dusty Bronze er desværre en af de mere oversete stylingprodukter fra ID voks. Trods sin ukendthed er netop denne ID voks guld værd, hvis man forstår at udnytte dens egenskaber!
Generelt. Grav en fingerspids voks eller to op af krukken og gnid hænderne mod hinanden. Derved opvarmes voksen godt. Ligesom det er tilfældet med ID Hair Extreme Titanium voksen, er denne ID voks drøj. Jo varmere den er, des nemmere er den at bruge og fordele i håret – så gnid til, igen, igen og lige lidt mere! Fordel herefter ID Hair Dusty Bronze voksen i nakken, siderne og i resten af håret for at opnå det samme matte look i hele hårpragten.
Effekter. ID Hair Dusty Bronze er den ideelle clay voks til at give håret et mat look. Tilfør denne ID voks i tørt hår og se hvordan håret forvandles.
Miks med andre ID voks. Synes du at ID Hair Dusty Bronze er for drøj, kan du med fordel mikse den med en af de andre ID voks. ID Hair Dusty Bronze har den ekstra bonus at den ikke er vandopløselig. Dvs. at hvis du blande denne ID voks med et af de andre produkter i serien vil voksen ikke forsvinde når du går udenfor i det danske vejr, som til tider kan være fugtigt.

Medium hold med beach look. ID Hair Beach Gum >>ID Hair Beach Gum er en god blanding imellem voks og saltvandsspray. Denne ID voks skiller sig ud fra de andre stylingprodukter i fast form, ved at denne tilfører håret en effekt, som man ellers kun kan opnå med saltvandsspray.
Generelt. Grav en mindre mængde ID Hair Beach Gum op af krukken og fordel voksen i håndfladerne og umiddelbart derefter i håret.
Effekter. Brug denne ID voks i fugtigt hår. Jo meres voks du tilfører håret, jo mere stives din styling. Ønsker du at bruge produktet i tørt hår vil den stivende effekt ikke være nær så voldsom.

Mild voks imod flyvsk hår. ID Hair Soft Silver >>ID Hair Soft Silver er den perfekte voks, til dem der ofte oplever at håret er flyvsk og ukontrollerbart. Voksen tilfører håret en let glans. Generelt. Stik fingrene i krukken og grav et par fingerspidser ID voks op og fordel i håndfladerne. Fordel cremevoksen i det tørre hår.
Effekter. Brug håndfladerne til at fordele voksen i håret, hvis du ønsker at lægge uønsket strithår ned. Ønsker du derimod at skabe fylde og struktur i håret, kan det være lettere og nemmere at fordele denne ID voks med fingerspidserne. Ved at bruge fingerspidserne i stedet for hele hånden ender du med kun at have stylingcreme på det yderste lag af hår og du vil dermed ikke opleve at håret tynges væsentligt.
Miks med andre ID voks. Ønsker du ekstra hold kan du med fordel blande denne ID voks med en af de andre varianter. Dog er denne voks primært skabt til at holde styr på flyvske lokker og ikke til ekstremt strithår – så bør du hellere se nærmere på en af de andre stylingprodukter fra ID voks.

ID voks er kort sagt en serie af stylingprodukter, der kan bruges af enhver. Ligegyldigt om man leder efter voks til langt hår, voks til at skabe volumen og fylde, voks til strithår, voks til tyndt hår eller til et helt 3. formål – kan ID voks helt sikkert være dig behjælpelig på dette punkt!

Voks binder absolut bedst i rent hår. Start derfor altid din hairstyling med et nyvasket hår. Om du skal bruge ID voks i tørt eller vådt hår afhænger af hvilke ønsker DU har!

Vidste du, at du ved at lave cirkulære bevægelser i håret med ID voks, kan skabe strithår?