Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

ID Hair Dusty Bronze 100ml

Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

150,00 kr
ID Hair Dusty Bronze er en lækker afstivende voks fra ID voks serien som tilfører håret et støvet mat og flot finish! ID Hair Dusty Bronze er ID Hair's svar på en clay voks til håret. Denne voks er absolut ideel til de kortere frisurer hvori man ønsker at få et støvet mat finish. Det lækre ved netop ID Hair Dusty Bronze voks produktet er at du ikke sveder den ud af håret i løbet af dagen. Du skal bruge lidt shampoo for at kunne vaske den ud af håret.

ID Hair Dusty Bronze voks produktet er god til normalt og kraftigt hår. Hvis du derimod har fint hår er det vigtigt at du kun tilfører voksen i hårrødderne og ikke i længderne. Hvis voksen tilføres længderne vil håret blive tungt og klaske sammen. ID Hair Dusty Bronze er ideel til at skabe volumen ved hårrødderne!

Selve hold effekten i ID Hair Dusty Bronze voks produktet er ikke specielt kraftig, men yderst modellerbart. Du kan derfor med fordel blande ID Dusty Bronze med ID Hair Extreme Titanium. Dette mix vil give dig et fantastisk hold som ikke skylles ud med vand alene.
Brand ID Hair voks
Indhold 100ml
Ingredienser Petrolatum, Beeswax, Natural Resin, Caprylic Ester, Ozokerite, Diatomite, Ti02, Behenoyl Stearic Acid.

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+