ghd fladjern er det absolut hotteste når det kommer til fladjern. Det at style, glatte og krølle håret med et ghd fladjern er, som at køre Ferrari. Du finder ikke et bedre stylingværktøj på markedet!

Der findes et utal af fladjern på markedet, men forbrugerne har valgt ghd fladjern, som værende det mest hotte, smarte og eftertragtede fladjern på markedet – og det er ikke uden grund. ghd fladjern formår gang på gang at skabe de mest fantastiske gavesæt med alverdens tilbehør. I løbet af 1 år lancerer ghd 4 kampagner, som ofte lanceres i starten af hvert kvartal. Det kan derfor være svært at danne sig et reelt overblik over hvilke eller hvilket ghd fladjern, som er de eller det nyeste og senest tilkomne.

Nedenfor giver jeg dig et godt overblik over hvilke ghd fladjern, som er de senest tilkomne og dermed mest aktuelle. Det nyeste ghd fladjern er placeret på toppen af listen, det næste nyeste lige under og så fremdeles…

2011 – april's ghd fladjern

Til dato er den nyeste kampagne fra ghd fladjern bestående af disse 3 gavesæt. Hvert gavesæt indeholder lidt historie fra de sidste årtiers trend og fashion. ghd Glamour er svaret på 50’ernes trend, Boho Chic på 70’ernes trend og New Wave på 80’ernes trend indenfor hairstyling. Hver gavesæt indeholder én lækker clutch bag i tidssvarende design.
ghd Glamour Limited Edition * ... køb den her >>
ghd Boho Chic Limited Edition * ... køb den her >>
ghd New Wave Limited Edition * ... køb den her >>

2011 – januar's ghd fladjern

ghd Gold Series blev det nyeste ghd fladjern på markedet. Disse ghd fladjern fik et mere strømlinet finish, køligere og ikke mindst lettere design samt forbedrede varmeplader. I gavesættet fra oktober 2010 var det kun mellemstørrelsen der blev lanceret. I denne omgang blev både den smalle og brede model af ghd fladjern også lanceret i enkeltstyks salg. Den brede model, hed i den gamle MK4 serie ’Salon styler’. I ghd Gold Series fik den navnet ’Max styler’.
ghd Gold Classic styler * ... køb den her >>
ghd Gold Mini styler * ... køb den her >>
ghd Gold Max styler * ... køb den her >>

2010 – oktober's ghd fladjern

ghd Midnight Deluxe blev symbolet for overgangen fra år 2007 modellen af ghd fladjern, ghd MK4, til en ny og forbedret model – nemlig ghd Gold Series. ghd Midnight Deluxe blev dermed det første gavesæt på markedet, fra ghd fladjern, indeholdende den redesignede model.
ghd Midnight Deluxe * ... køb den her >>

2010 – august's ghd fladjern

Traditionen tro lancerer ghd fladjern hvert år et nyt ghd Pink gavesæt. Fælles for samtlige lanceringer af netop ghd Pink gavesættet er, at ghd fladjern donerer et forudbestemt beløb til Kræftens Bekæmpelses kampagne ’Støt Brysterne’, for hvert solgt ghd Pink gavesæt. ghd Pink, læs mere om ghd Pink kampagnen her >>
ghd Pink 2010 ** ... køb den her >>

2010 – april's ghd fladjern

ghd Color Collection blev forårskampagnen fra ghd fladjern i år 2010. ghd fladjern skabte 5 eksklusive ghd gavesæt bestående af 5 forskellige forårs farver. Hvert gavesæt fik tildelt et forførende navn med tanke på at kampagnens slogan, som var "Choose Your Destiny". Til hvert gavesæt fik man et flot farvet ghd fladjern med taske og hardcase i samme kulør.
ghd Black Danger ** læs om den her >>
ghd Purple Indulgence ** læs om den her >>
ghd Green Envy ** læs om den her >>
ghd Blue Serenity ** læs om den her >>
ghd Red Lust ** læs om den her >>

* Disse gavesæt er indeholdende det nyeste ghd fladjern fra ghd Gold Series. De nye ghd fladjern har fået et mere strømlinet, køligere og ikke mindst lettere design. Dertil er varmepladerne blevet yderligere forbedret.

** Disse gavesæt indeholder ghd MK4 serien af ghd fladjern. Denne model har eksisteret siden år 2007 og har været det absolut mest solgte eksklusive fladjern på markedet siden lanceringen i ghd Pink 2007 gavesættet.