Har du et ghd glattejern eller overvejer du at købe et kan du her lære hvordan du laver krøller med ghd glattejern. Det er selvfølgelig ikke kun krøller man kan bruge dette glattejern til, dog er det en egenskab, som er unik for netop ghd glattejern. Du kan med disse glattejern skabe krøller, bølger, svip og selvfølgelig et klassisk langt og glat hår.

Det at lave krøller med ghd glattejern er efterhånden blev en af de mest populære måder, at style håret på med disse glattejern. Læs her hvordan du trin for trin kan skabe krøller med ghd glattejern.

Til at lave krøller med ghd glattejern skal du bruge:
ghd glattejern
Hårclips
Varmebeskyttende produkt
Stylingcreme specielt egnet til krøller

#1 - Start med at sætte håret op med et par hårclips. Lad den nederste del af håret hænge frit så det kun er den, fra ørene og op, øverste hårgrænse der er sat på. Start altid ’under’ håret og arbejd dig ud mod ’overfladen’.

#2 - Start med den del af håret der hænger frit. Spray håret med det varmebeskyttende produkt.

#3 - Tag en mindre sektion af hår på ca. 2cm i ’bredden’.

#4 - Sæt dit ghd glattejern ved roden af håret, præcis ligesom du gør når det blot skal glattes på normal vis. Lav krøller med ghd glattejern ved at twiste håndleddet 180° og træk forsigtigt glattejernet ud igennem hårets længde.
Udgangspunktet skal altså være at håret ligger ’rundt’ om selve glattejernet inden det trækkes ud igennem længden.

#5 - Når du når spidsen af håret bør krøllen, du netop har stylet, ’springe op’ og forme sig. Du kan med fordel køre krøllen rundt om fingeren imens den stadigvæk er varm og dermed opnå en ekstra kraftig krølle.

#6 - Fortsæt med at skabe krøller med ghd glattejern, ved at gentage ovenstående indtil håret er ensartet og som du ønsker det.

#7 - Afslut eventuelt med en stylingcreme til at fremhæve krøllerne.

Ekstra tips til når du skal lave krøller med ghd glattejern:
- Des langsommeren du kører dit ghd glattejern igennem håret, jo fingere og kraftigere vil krøllen fremstå.
- Efter endt styling kan du spraye håret med en anti-krus hårspray og dermed sikre at krøllerne ikke får krus i løbet af dagen.
- Des større sektion af hår du krøller på én gang, des løsere og større krøller vil du få.
- Undgå at rede håret efter du har skabt krøller med ghd glattejern. Krøllerne kan forsvinde og kruse.
- Stå altid foran et spejl når du bruger varmeredskaber, til styling af håret, for at undgå brændte fingre og hovedbund.