Hos evoks.dk gør vi alt for at du, som kunde får den bedste vejledning når du skal vælge dine hårprodukter – herunder ghd glattejern. Vi er eksperter i ghd glattejern og kan med garanti besvare de spørgsmål du måtte have til disse fantastiske stylere.
evoks.dk er selvfølgelig godkendt ghd forhandler og du er dermed sikret originale ghd glattejern!


Udvalget af ghd glattejern skifter fra sæson til sæson og der kommer løbende nye gavesæt fra ghd glattejern. Som udgangspunkt findes der 3 forskellige ghd glattejern. Bredden på varmepladerne adskiller de 3 forskellige modeller – én ekstra smal, en normal og én ekstra bred.
Det er disse 3 modeller af ghd glattejern, der er gennemgående i de gavesæt der lanceres henover året. Forskellen ligger ikke i elektronikken, funktionerne eller den fysiske størrelse. Her er samtlige 3 ghd glattejerns modeller, samt de gavesæt der kommer løbende, helt ens. Forskellen kan ligge i selve glattejernets farve eller det tilbehør man får med i ghd gavesættet.
Læs vores guide til valg af ghd glattejern her >>

Gavesættene fra ghd glattejern er altid yderst populære og bliver derfor hurtigt udsolgt fra leverandøren. Så er der et af gavesættene man virkelig ønsker sig, kan det være en god idé at købe det med det samme. En genganger fra ghd glattejern, som fast lanceres i midten af kalenderåret, er ghd Pink. For hvert solgt ghd Pink gavesæt, giver ghd glattejern et fast beløb til ’Støt Brysterne’.
Hos evoks.dk går vi meget op i at du får den rigtige vejledning når du skal købe et ghd glattejern. Har du spørgsmål eller brug for lidt ekstra hjælp, måske til at gennemskue de forskellige gavesæt, må du endelig kontakte os. Vi er eksperter i ghd glattejern!

De fleste kender ghd glattejern og ved præcis hvordan de fungerer, hvordan de ser ud og kender formentligt også følelsen af at bruge et ghd glattejern – som bare fungerer og gør håret perfekt!
Men med de mange gavesæt og forskellige modeller af ghd glattejern, kan det alligevel være rart at få følelsen af at ’holde det i hånden’, inden man beslutter sig. For at du kan komme så tæt på denne følelse, som overhovedet muligt, har vi gjort lidt ekstra for dig... Du kan nu se ghd glattejern i 3D!

Klik på det ghd glattejern du ønsker at se i 3D.


Køb ghd IV Styler her >>


Køb ghd IV Mini Styler her >>


Køb ghd IV Salon Styler her >>


Køb ghd Midnight Deluxe 2010 her >>


Køb ghd Gold Classic Styler her >>