Cutrin BIO+ er en serie af hårprodukter, specielt egnet til at afhjælpe de klassiske hovedbundsproblemer. Der findes Cutrin BIO+ hårprodukter imod skæl, kløe, hårtab og kraftig fældning af hår. Få her et overblik over hvilke Cutrin BIO+ hårprodukter du skal bruge!

Cutrin BIO+ Professionel pleje til hår og hovedbund.
Udvalget af hårprodukter, til afhjælpning af de gængse hovedbundsproblemer, er stødt stigende ligesom efterspørgslen. Det har tidligere været et lettere tabu belagt emne, at bruge hårprodukter imod skæl, kløe og hårtab. Tendensen er ved at være vendt og forbrugeren er begyndt at tænke proaktivt i stedet for reaktivt. Sagt med andre ord; folk handler før situationen med hovedbundsproblemer opstår og måske tager til.

Cutrin BIO+ er et af de mest kendte og efterspurgte brands, når det kommer til hårprodukter til afhjælpning og forebyggelse af hovedbundsproblemer. Cutrin BIO+ er uden sammenligning et mærke der har forstået at specialisere sig i hovedbundsproblemer og skabe en række af unikke hårprodukter der virker! Cutrin BIO+ er et anerkendt mærke i frisørbranchen og du er dermed sikret den mest effektive behandling af hovedbundsproblemer.
Samtlige hårprodukter fra Cutrin BIO+ er grundigt testet og med firmaets årelange erfaring indenfor netop hovedbundsproblemer, er du sikret en effektiv og hurtig løsning.

En sund hovedbund og sundt hår er afgørende for din generelle trivsel og livskvalitet i hverdagen. Hårprodukterne fra Cutrin BIO+ er omhyggeligt testet og har alle en dokumenteret effekt. Der er ingen tvivl – Cutrin BIO+ er en af de absolut bedste løsninger til hovedbundsproblemer.

Cutrin BIO+ er delt op i 4 områder, som er henholdsvis:
Et tre-trins-program til at bekæmpe skælproblemer
Trin 1: Cutrin BIO+ Active Shampoo / Special Shampoo
Trin 2: Cutrin BIO+ Active Mask
Trin 3: Cutrin BIO+ Active Serum

Et tre-trins-program til tør / følsom hovedbund
Trin 1: Cutrin BIO+ Balance Shampoo
Trin 2: Cutrin BIO+ Balance Care
Trin 3: Cutrin BIO+ Balance Moisturizer

Et tre-trins-program til kvinders hårtab
Trin 1: Cutrin BIO+ Energen Shampoo
Trin 2: Cutrin BIO+ Energen Care
Trin 3: Cutrin BIO+ Energen Serum

Et to-trins-program til tidlig hårtab hos mænd
Trin 1: Cutrin BIO+ Stimulant Shampoo
Trin 2: Cutrin BIO+ Stimulant Serum