Udvalget af hårprodukter mod hovedbundsproblemer er stort. Herunder er Neccin og Cutrin BIO+ de 2 serier, som har absolut størst markedsandel på netop dette niche område indenfor hårpleje.

Har man først prøvet Neccin mod hovedbundsproblemer kan det være svært at gennemskue hvilke produkter fra denne serie, som kan erstattes med hvilke Cutrin BIO+ hårprodukter. På evoks.dk er der kommet en del henvendelser fra tidligere Neccin brugere, der ønsker at afprøve andre hårprodukter mod hovedbundsproblemer.

Nedenfor finder du en let og overskuelige oversigt over hvilke Neccin hårprodukter, som svarer til hvilke Cutrin BIO+ hårprodukter. Det kan være en fordel at skifte mellem de forskellige brands, hvis man ikke føler at f.eks. Neccin gør arbejdet godt nok. Hovedbunden bliver ikke direkte resistent overfor de enkelte hårprodukter, men ligesom med shampoo til f.eks. fint hår, kan det være sundt at skifte mærke engang imellem.
Cutrin BIO+ mod tør / følsom hovedbund Neccin mod tør / følsom hovedbund
Neccin Shampoo Nr. 3
Neccin Shampoo Nr. 4
Cutrin BIO+ mod skælproblemer Neccin mod skælproblemer
Neccin Shampoo Nr. 1
Neccin Shampoo Nr. 2
Neccin Conditioner Nr. 1
Skælproblemer. Bemærk at Neccin kun har én shampoo mod skælproblemer i hovedbunden. Cutrin BIO+ tilbyder hele 4 forskellige varianter af hårprodukter til bekæmpelse af skæl alene. Herunder Cutrin BIO+ Special Shampoo, som er ideel til et farvebehandlet hår, eftersom at den beskytter farven i håret samtidig med, at den bekæmper og forebygger skælproblemer.
Tør / følsom hovedbund. Til behandling af tør og følsom hovedbund, har Neccin satset på 2 shampooer og én balsam. Fra Cutrin BIO+ finder du shampoo, balsam og serum produkt.

Cutrin BIO+ mod hårtab hos kvinder Neccin mod hårtab hos kvinder
Cutrin BIO+ mod hårtab hos mænd Neccin mod hårtab hos mænd
Hårtab hos kvinder og mænd. En væsentlig ting, at nævne når man taler om hovedbundsproblemer er hårtab – både hos mænd og kvinder. Neccin har ikke nogle hårprodukter, som der på nuværende tidspunkt kan drage paralleller til andre Cutrin BIO+ hårprodukter mod hårtab.

Med blikket vendt mod ovenstående skema, kan du formentligt hurtigt se at Neccin serien ikke består af nær så mange hårprodukter mod hovedbundsproblemer, som Cutrin BIO+ gør. Cutrin BIO+ har specialiseret sig i netop hovedbundsproblemer, hvorfor du i denne serie kun finder hårprodukter med det formål at afhjælpe og forebygge disse.
Cutrin BIO+. Læs her en tidligere artikel med fokus på netop Cutrin BIO+ hårprodukterne >>