Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

Cutrin BIO+ Active Shampoo 200ml

Leveringstid: 1-2 arbejdsdage

139,00 kr
Formål:
Cutrin BIO+ Active Shampoo er en aktiv shampoo beregnet til at forebygge og bekæmpe alle skælproblemer. Active Shampooen fra BIO+ serien hjælper mod fedtede, tørre og dryssende skæl. Så uanset hvilken type skælproblem du har, kan denne shampoo være løsningen.

Beskrivelse:
BIO+ Active Shampoo produktet er en særdeles effektiv shampoo til skælproblemer. Shampooen fjerner skæl og kløe. Samtidig regulerer Active Shampoo produktet fedtdannelsen i hovedbunden. De fleste ved at et sundt hår og en velfungerende hovedbund er en vigtig del af vores overordnede helbredstilstand. Når håret sidder som det skal og man ikke skal bekymre sig om sin hovedbund er selvtilliden i top! Active Shampoo produktet, fra Cutrin BIO+ serien, er en af de mest anvendte og kendte løsninger til behandling af små og store hovedbundsproblemer.

BIO+ Active Shampoo kan bruges dagligt. Shampooen indeholder plejende stoffer som forebygger dannelsen af skæl i hovedbunden. Shampooen skummer en del i håret. Dette er for at sikre at alle skællene i håret forsvinder. BIO+ Active Shampoo dufter af tjære.

Niveau af pleje:
Cutrin BIO+ Active Shampoo giver en dybdevirkende og effektiv pleje af håret.

Resultat:
Resultatet du vil opnå med Active Shampoo shampooen fra BIO+ er en forebyggende pleje mod skæl og kløe. Samtidig balanceres talgproduktionen i hovedbunden. Active Shampooen fjerner aktiv de skæl som måtte være i hovedbunden.

Vi anbefaler at du bruger BIO+ Active Serum efter du har brugt BIO+ Active Shampoo produktet.
Brand Cutrin BIO+
Indhold 200ml
Ingredienser Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Cocoate, Piroctone Olamine, Undecylenamidopropyl Betaine, Juniperus Communis Sprout Extract, Tridecyl Salicylate, C12-C13 Alkyl Lactate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycol Distearate, Cocamide MEA, Propylene Glycol, Laureth-10, Citric Acid, 5-Bromo-5-Nitro-1,3-Dioxane, Caramel, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate.

Bedømmelser

 1. Psoreasis Bedømt af A.C.Blak
  Karakter

  Har sammen med Bio + active serum, hjulpet mig af med psoreasis. Kan virkelig anbefales.

 2. God shampoo mod skæl Bedømt af Raquel Lassen
  Karakter

  Jeg lider ikke voldsomt af skæl, men her om sommeren kommer de desværre frem. Frisøren fortalte at det måtte være blandingen af saltvand og sol. Men jeg holder mig ikke fra amager strandpark, så hellere bruge en god shampoo :p Godt produkt til en god pris!

 3. God shampoo Bedømt af Mathilde-Caroline Eriksen
  Karakter

  Der er ikke så meget at sige om Active shampoo. God shampoo som gør arbejdet perfekt!


Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+