Vi har alle brug for en god hårdag, før at dagen kan blive perfekt! I løbet af dagen er der mange tanker der skal gennemtænkes og mange mål der skal udføres. Men sidder håret ikke perfekt, er det hindrende for de fleste!

#1 Undgå at vaske håret hver dag. Spring hårvasken over hver anden dag eller endnu sjældnere.
#2 Har du krøller, kan du med fordel lade være med at rede håret, inden du styler det om morgenen. Når krøllet hår bliver redt, strækkes krøllerne ud og ’forsvinder’.
#3 Bliv klippet mindst én gang hver 6. uge og oplev hvordan din hår fremstår sundere og tilmed er nemmere at style.
#4 Lider du at skæl eller tør og irriteret hovedbund er der hjælp at hente. Prøv hårprodukterne fra BIO+ serien. (Se forslag nederst på siden)
#5 Undgå at krølle, glatte og føntørrer håret for ofte. Varmen fra apparaterne slider på håret, tørrer det ud og i værste fald kan de være årsagen til knækkede hårstrå. Bestem dig f.eks. for ikke at glatte håret om søndagen…
#6 Vælg et lækkert stylingprodukt, indeholdende UV filter. Har du allerede overvejet dette inden sommeren sætter i gang, står du ikke og skal ud og finde et nyt produkt og dermed kan du nøjes med kun at bekymre dig om hvilken bikini du skal have på til stranden.
#7 Et lille spray parfume i håret kan virke opfriskende og lækkert. Dette er tilmed et godt alternativ til parfume på kroppen.
#8 Brug en lækker hårkur til at pleje håret mindst én gang om ugen.
#9 En vitaminpille kan gøre underværker for dit hårs sundhed.
#10 Sæt ALDRIG håret op imens at det er vådt. Håret er mest skrøbeligt når det er vådt. Det slider på hårstråene og kan få håret til at lugte muggent, hvis det ikke har fået lov til at tørre.
#11 Varierer hvor i håret du placerer din hestehale. På den måde slider du ikke håret på samme sted hver dag. Der er faktisk mange variationer!
#12 Undgå at sætte håret op med metal hårspænder, hårnåle eller hårklemmer. Brug dem der er belagt med et lag plastik.
#13 Undgå at røre for meget ved håret i løbet af dagen. Fedtet, som uden udskiller, sætter sig i håret og tynger det enkelte hårstrå – så fingrene væk!
#14 En toupering helt nede ved hovedbunden løfter håret op og får det til at fremstå mere fyldigt og voluminøst.
#15 Sørg for at vaske hårbørsten et par gange om måneden. En lækker ren hårbørste kan gøre din hårdag endnu bedre!
#16 Undgå at tilføre balsam i længderne. Nøjes med at tilføre balsammen i spidserne. Balsam tynger håret og klasker håret sammen.
#17 Spray håret med en lækker stivende hårspray og frisk frisuren op på absolut ingen tid.
#18 Føntørrer du håret glat, skal du ikke stoppe, før håret er helt tørt. Er håret ikke helt tørt vil krøller og krus komme snigende i løbet af dagen. Husk dog at tilføre håret fugt med et godt stylingprodukt. Til krøller kan du eventuelt bruge en god stylingcreme der giver håret fugt. (Se nederst på siden)
#19 Sørg for at dub fugten ud af håret og føntør aldrig håret imens at det er sjaskvådt. Du skåner håret og får det samme resultat.
#20 Udsmyk håret med en flot hårbøjle eller lignende…