BioSilk shampoo er kendt for deres evne til at tilføre håret ekstra fugt og en enestående glans. Dertil er BioSilk shampoo kendetegnet ved at give lokkerne et silkeblødt touch og ikke mindst et smukt og sundt overall look.

BioSilk shampoo indeholder silkeproteiner og urter, som er utroligt velegnede til pleje af håret. Uanset hvilken BioSilk shampoo variant du vælger, vil håret blive efterladt blødt og med en absolut enestående glans – som du sent vil glemme! BioSilk er også yderst velkendt for deres silkedråber, som har samme effekt på håret.
BioSilk silkedråber. Læs mere om BioSilk silkedråberne her >>

Silkeproteinerne i BioSilk shampoo trænger ind i det enkelte hårstrå og plejer det indefra. Resultatet ved at bruge shampoo fra BioSilk er enestående glans og ikke mindst silkebløde lokker. Der findes en shampoo fra BioSilk til stortset samtlige formål og ønsker man måtte have når det kommer til hårpleje. Så hvad enten du ønsker ekstra volumen, tilføre lokkerne ekstra fugt, skabe en ekstrem glans eller måske blot fjerne uønskede gule nuancer fra lyst hår – kan du finde en BioSilk shampoo til formålet.

Se de forskellige BioSilk shampoo varianter nedenfor og læs kort om de enkelte. Oplev en ny verden af hårpleje med shampoo fra det lækre og givende brand - BioSilk...

1

BioSilk Silk Therapy Shampoo


Tilfører næring til normalt og tørt hår. Efterlader håret glansfuldt, blødt og sundt.2

BioSilk Hydrating Shampoo


Genopretter tørt og ødelagt hår. Efterlader håret blødt og smidigt.3

BioSilk Volumizing Shampoo


Giver fylde og volumen til livløst hår v.h.a. Vitamin A og Vitamin E.4

BioSilk Silver Lights Shampoo


Fjerner uønskede nuancer og toner fra hvidt, gråt og lyst hår.5

BioSilk Smoothing Shampoo


Fugter håret med Vitamin B. Eliminerer krus og giver kontrol over lokkerne.6

BioSilk Thickening Shampoo


Fylder håret med Vitamin B og hvedeproteiner. Fint og tyndt hår omdannes til tykt og fyldigt.