Lilla shampoo kaldes også silver shampoo. Lilla shampoo er det ideelle produkt til at afhjælpe og fjerne uønskede nuancer i lyst hår. Den lilla shampoo går ind og fjerner de gule nuancer og tilfører håret et koldt og ’rent’ skær.

Lilla shampoo er en type af hårprodukter, som alle med blonde lokker på et eller andet tidspunkt formentligt vil komme til at kende. Hvad enten man har et farvet eller naturligt blond hår, vil de fleste på et eller andet tidspunkt opleve at længderne har en tendens til at få en gul nuance – men frygt ej! Det uønskede gule skær i håret kan fremkomme hvis man ryger eller ikke plejer håret.

Lilla shampoo er det perfekte middel imod de uønskede skær i håret. Den lilla farve i shampooen erstatter de gule nuancer i hårstråene og efterlader håret med et flot koldt og ’rent’ skær. Det er ikke svært at bruge eller dosere den lilla shampoo til lokkerne. Jeg plejer at anbefale at man bruger den et par gange om ugen, dog ikke hver dag. Ved at vaske håret hver dag med den lilla shampoo kan man risikere at håret får en svag lilla nuance også er man lige vidt. Hvis du alligevel skulle have en mistanke om at håret har optaget lidt af den lilla farve, kan du blot indstille behandlingen med den lilla shampoo i et par dage.
Kort sagt kan en lilla shampoo være det perfekte bekendtskab for et flot og lyst hår!

Den lilla shampoo er utrolig kraftig og kan hurtigt få en negativ virkning på et helt platinblondt hår. Så hvis du har et platinblondt hår anbefaler jeg at du skummer shampooen op i hænderne først, for derefter at massere shampooen ind i håret. Ved at skumme den lilla shampoo op i hænderne inden brug, falder koncentrationen fra den lilla farve og den er ikke ligeså ’skrap’ overfor et helt platinblondt hår.

Der findes en del forskellige varianter af lilla shampoo, fra de forskellige mærker. Nedenfor har jeg præsenteret de varianter af lilla shampoo, der forhandles på evoks.dk.