Er du så heldig at have krøller fra naturens side, ønsker du formentligt et glat hår. Har du derimod et glat hår, ønsker du formentligt et krøllet hår… Vi piger er nogle sære skabninger der aldrig kan bestemme os!

De fleste vil misunde de prinsesselignende og bløde krøller, som nogen er så heldige at have fået tildelt i generne, men for det meste selv hader dem. De glathårede sukker af misundelse over krøllerne de krølhårede har. De fleste nu til dags er ikke tilfredse med deres naturlige hår og ønsker altid det modsatte af hvad de har og har mulighed for at få. Dem med krøller forbander dem langt væk, da de formentligt ikke er tilfredse med at deres hår hverken kan redes eller sættes som de ønsker det. Jeg giver her Jer heldige, med krøller, et par tips til hvordan I kan få fuld kontrol over dem og dermed styre dem bedst muligt.

#1 - Balsam er et must-have for Jer med krøller.
Har man krøller bør man bruge en let shampoo til at rense håret og helst en shampoo specielt egnet til krøllet hår. Bruger du allerede en fugtgivende balsam ved du formentligt hvor uundværligt sådan et produkt er, hvis man ønsker at undgå de ustyrlige lokker og udtørrede krøller.
Når du bruger den fugtgivende balsam i håret, bør du forsigtigt massere balsam produktet godt ind i håret. Husk at du for guds skyld aldrig må bruge en kam til at fordelen hverken shampoo eller balsam i krøllet hår!
Curly Sexy Hair har specialiseret sig i at skabe hårprodukter til krøller >>

#2 - Red håret og opnå tykke flotte krøllede totter.
Normalt anbefaler man aldrig at rede håret når det er vådt og specielt ikke hvis man har krøller og ønsker at bevare dem. Men faktisk er det at rede håret imens at det er vådt en god måde at holde styr på de naturlige krøller i håret. Når du reder håret imens at det fortsat er vådt har det endnu ikke taget form og du har derfor mindre risiko for at rede krøllerne ud.
Vælger du at rede håret imens det er vådt, bør du være ekstra varsom. Håret er ekstra skrøbeligt når det er vådt.
Idet at du reder det våde hår, vil hårstråene samle sig til tykke flotte krøllede totter. Kram eventuelt den overskydende fugt ud af håret med et håndklæde. Dup i stedet for at hive og flå i håret! Er du for voldsom og for ’grundig’ med håndklædet under tørringen af håret, kan du risikere at skille krøllerne ad og skabe et ustyrligt hår!

#3 - Brug en stylingcreme til at få styr på krøllerne.
Ønsker du at fremhæve krøllerne ekstra meget bør du bruge en stylingcreme eller anden form for stylingprodukt, der er specielt egnet til krøllet hår. Fordel stylingproduktet i håndfladerne og lad håret hænge ned foran dig. Fordel stylingproduktet fra nakke og hårbund ud i længderne.
Idet at du tilfører stylingproduktet i det krøllede hår kan du med fordel, forsigtigt, kramme håret en ekstra gang. Ved at kramme håret imens at du tilfører stylingproduktet kan du fremprovokere krøllerne og enten skabe nye eller bevare de allerede eksisterende. Dertil hiver du heller ikke krøller ud, hvis du krammer i stedet for at hive i længden.
Curly Sexy Hair Curling Creme giver dig fuld kontrol over krøllerne >>

#4 - Brug en softstyler til at tørre krøllerne.
Er du den heldige ejer af en softstyler har du det perfekte værktøj til at fremme krøllerne i håret. En softstyler, også kaldet en diffuser, er et ekstra mundstykke, som kan sættes på føntørrens udblæsningsåbning.
Softstyleren tørrer håret indefra og ud. Det er også her vigtigt at du krammer håret under tørring. Løft altid længderne ’op på’ softstyleren og undgå dermed at hive i dem.

#5 - Brug en god volumengivende hårspray.
Har du først den perfekte styling af dine flotte krøller bør du afslutte med en god hårspray. Mange foretrækker en glansgivende hårspray, men ofte er disse også afstivende. Du kan eventuelt bruge en hårspray der tilfører håret et fleksibelt hold. Ved at bruge sådan en hårspray vil du nemt kunne restyle håret i løbet af dagen og løfte krøllerne ’op’ på ny. Det absolut værste, når man har krøller i håret, er en flad top med krøl forneden – det kan nemt forveksles med en afdanket permanent behandling.
Big Sexy Hair Spray & Play Volumizing Hairspray er ideel til dette formål >>

Jeg har nu givet dig 5 tips til hvordan DU kan få fuld kontrol over krøllerne – hvad enten du er så heldig at være født med dem eller ej! Ved at følge ovenstående 5 tips kan du nu skabe fyldige og bløde krøller uden at de stritter eller kruser. Style håret, lad det hænge løs eller sæt det på en 3. måde. DU har nu fuld kontrol over krøllerne!!