Vær forsigtig med dit ghd glattejern. Det kan godt betale sig at passe ekstra godt på sit glattejern. Hvis du sørger for at vedligeholde det og passe på varmepladerne kan du have et glattejern, som er dig trofast, mange år frem!

Dit ghd glattejern er et elektronisk apparat, og at pladerne kommer op på ekstremt høje temperaturer (175 - 190 grader). Brug derfor glattejernet med fornuft og pas ekstra på det.

- Undgå at bruge dit ghd glattejern i badeværelset, over håndvasken eller i det hele taget i nærheden af vand. Der er intet elektronik, som kan tåle at blive udsat for vand og damp - i værste fald vil dit ghd glattejern kortslutte. Dog har ghd glattejern en indbygget sensor, som fornemmer om der er fugt i luften. Er der det vil glattejernet ikke kunne starte op.

- Rør aldrig ved varmepladerne under opvarmning, glatning eller efter endt styling. Lad altid pladerne køle helt af.

- Hvis du bruger et varmebeskyttende produkt må du aldrig spraye det direkte på varmepladerne - altid i håret. Hold gerne dit ghd glattejern på afstand, imens at du sprayer håret med produktet.

Sikrer dig altid at dit ghd glattejern er intakt. Hvis ledning og/eller stik er beskadiget må du ikke bruge glattejernet. Kontakt os hvis du ønsker vejledning eller hjælp hertil. Vi kan også formidle reparation af dit ghd glattejern igennem GHD Danmark.