BEMÆRK: E-voks.dk er ghd godkendt online forhandler. Følgende vejledning indeholder oplysninger om hvordan falske ghd glattejern ser ud og hvordan man kan genkende dem. Denne guide er kun vejledende og ikke en endelig facitliste.

ghd glattejern har fået stor succes på verdensmarkedet og er efterhånden blevet en af de mere eftertragtede handelsvarer. Næsten lige meget hvilket produkt der er tale om, vil det på et eller andet tidspunkt blive kopieret. Det eneste kriterium kopisterne har, er at produktet de skal kopiere, er eftertragtet og kan sælges verden over.

Vi oplever desværre ofte at få henvendelser fra folk der har spørgsmål til deres ghd glattejern, som pludselig ikke længere er fungerende. Efter et par spørgsmål om selve glattejernet er resultatet ofte, at personen der har henvendt sig står med et falskt ghd glattejern.

Hvis du vælger at købe et ghd glattejern andre steder end hos en ghd godkendt forhandler, såsom e-voks.dk, anbefaler vi at du stiller sælger et par spørgsmål inden du måtte overveje at købe glattejernet. Læg specielt mærke til hvordan sælger har fået glattejernet. Ofte er svaret fra sælger; ”Jeg har fået det som gave…”, ”jeg er netop blevet klippet korthåret” eller ”sælges grundet fejlkøb.” Dette er de mest brugte ’undskyldninger’ for at sælge et ghd glattejern til en fantasi pris.

Du får her et par helt håndgribelige og fysisk synlige tegn på, hvordan du skelner et ægte ghd glattejern fra et falskt ghd glattejern. "+" symboliserer et ægte ghd glattejern og "-" symboliserer et fake ghd glattejern.Se på skruerne der er brugt i samlingen.
Bemærk at det ægte ghd glattejern er sat sammen med to philips skruer i samlingen. I 99 % af tilfældene er et falskt ghd glattejern monteret med én philips skrue i den ene side og en flad, næsten firkantet, samling på den anden.

Dog findes der også falske ghd glattejern, der har to philips skruer i samlingen, disse er dog ofte mærkbart mindre end de originale.
Stor forskel på elektronikken indeni.
BEMÆRK: Vi anbefaler IKKE at du selv skiller dit ghd glattejern ad.
Hvis du alligevel har mulighed for at åbne dit ghd glattejern kan du se en markant og helt klar tydelig forskel på elektronikken i et falskt ghd glattejern og i et ægte. Bemærk at det falske ghd glattejern har betydelig mindre elektronik indeni og at den øverste elektronikplade faktisk helt mangler.

Dog findes der også falske ghd glattejern, der har 2 elektronikplader, disse er dog ofte udstyret med en anden farve ledninger.
Det falske ghd glattejerns elektronik dele er ofte loddet sammen, hvorimod et ægte ghd glattejerns elektronik er monteret med skruer.


Ledningen skal have det rigtige knæk.
Selve ledningen på et falskt ghd glattejern kan variere i både tykkelse og form, men ofte har de samme kendetegn. Falske ghd ledninger har ofte en tykkere ledning, med et cirkulært knæk – hvorimod ægte ghd glattejern har en tyndere og mere fleksibel ledning med et ovalt knæk.

Falske ghd glattejern er ofte udstyret med en stiv og ikke fleksibel ledning. Samtidig er topstykket og roden af ledningen ofte i en anden størrelse og design.

Hvis dit ghd glattejern er udstyret med en krog til ophængning, ligesom det pink glattejern vist nederst til venstre, er det med garanti ikke ægte.
Tjek hologramkoden og serienummeret en ekstra gang.
Selve hologrammet der er printet på både ledning og indersiden af et ghd glattejern er ofte kopieret utroligt flot. Dog er der stadigvæk et par synlige og iøjefaldende forskelle.
Start med at indtaste serienummeret på ghd glattejerns hjemmeside og verificerer dit ghd glattejern. Hvis serienummeret bliver afvist er det et falskt ghd glattejern. Endnu en ting som er tydelig og iøjefaldende på hologrammet er, at selve skrifttypen varierer fra det ægte til det falske. Bemærk ’warning’ titlen i rød.
Et falskt ghd glattejerns hologrammærke har en rundere og blødere skrifttype end den originale. Samtidig er det falske hologram en anelse lysere i farven.
Der er ingen tvivl om at kopisterne bliver bedre og bedre til at kopiere ghd glattejern fremover, så ovenstående forskelle er tydelige her og nu, men formentligt ikke om noget tid. Start derfor altid med at tjek serienummeret på dit ghd glattejern, ved at indtaste det på ghd glattejerns hjemmeside. På denne måde får du svar med det samme!

Ovenstående er blot få eksempler på fysisk synlige forskelle imellem et ægte ghd glattejern og et falskt. Det er forståeligt nok svært for det utrænede øje at spotte forskellen på et ægte og et falskt, men ved at følge ovenstående punkter vil du formentligt hurtigt kunne se det.

Vi er eksperter i ghd glattejern, kontakt os endelig hvis du har spørgsmål!
Du kan læse svar på de mest almindeligt stillede spørgsmål til ghd glattejern her.