Sexy Hair har indtaget USA med storm og kan findes i godt 60.000 saloner – alene i USA. Sexy Hair er delt op i flere underserier. Så hvad enten du har brug for hårprodukter til glat hår, tørt hår, fint hår eller farvet hår, vil du helt sikkert kunne finde et produkt fra Sexy Hair, der kan matche dine ønsker og krav til et hårprodukt.

En af de mest populære serier fra Sexy Hair er Big Sexy Hair. Big Sexy Hair serien er den perfekte serie til skandinavisk fint hår. Skandinavisk fint hår har ofte en tendens til at klaske sammen og dermed er volumen og fylde udelukket for de flestes vedkommende. Men med de rigtige pleje- og stylingprodukter er dette et overstået kapitel. Det er bestemt ikke uden grund at Big Sexy Hair er blevet en af de absolut mest populære serier af hårprodukter i USA.

Der findes på nuværende tidspunkt godt 20 forskellige hårprodukter i Big Sexy Hair serien. Vi har udvalgt de 3, som er mest populære. Du finder en kort gennemgang af dem nedenfor.
Big Sexy Hair Volumizing Dry Shampoo
Big Sexy Hair Volumizing Dry Shampoo er en utrolig lækker tørshampoo, som gør det nemt at ‘vaske’ håret imens at man er på farten. Som navnet antyder skal der altså ikke bruges vand når du vasker håret med dette produkt. Tørshampooen fjerner fedt og snavs fra hovedbunden og efterlader håret rent og flot.
Efter at have brugt Big Sexy Hair Volumizing Dry Shampoo har du en ren og frisk fornemmelse i hovedbund og sind – præcis som hvis du havde været i bad og brugt et par minutter under bruseren.

Der findes en del forskellige tørshampoo produkter på markedet, men Big Sexy Hair Volumizing Dry Shampoo skiller sig ud. Denne tørshampoo renser og ’forsvinder’ igen. Du skal altså ikke bekymre dig om hvide skjolder i håret efter du har børstet produktet ud af håret igen. Dertil tynger dette hårprodukt ikke håret. Big Sexy Hair Root Pump Plus


Big Sexy Hair Root Pump Plus er et absolut must have til alle der ønsker at tilføre håret volumen og fylde. Dette produkt lander i kategorien mousse. Du bruger moussen ved at vaske håret, som du normalt ville gøre, og lade det tørre.
Spray lidt mousse ud i håndfladerne og massér produktet godt ind ved hårrødderne. Herefter kan du enten føntørrer håret yderligere eller blot løfte håret op med finderspidserne.

Resultatet efter brug af Big Sexy Hair Root Pump Plus er et voluminøst og ekstra fyldigt look!


Big Sexy Hair Powder Play Big Sexy Hair Powder Play er et lækkert stylingprodukt, specielt egnet til at skabe fylde og volumen i fint hår. Produktet bruges i tørt hår da det vil klumpe i både håndklædetørt og fugtigt hår.

Start med at vaske håret, som du ellers ville gøre. Lad håret lufttørre eller føntør det tørt og sørg for at det er godt udredt. Løft en sektion hår lodret op i luften, læg eventuelt hovedet lidt på skrå, og drys herefter forsigtigt Big Sexy Hair Powder Play direkte i hovedbunden ved hårrødderne. Lad håret falde ned igen og brug fingerspidserne til at løfte og håndfladerne til at kramme håret.

Resultatet efter brug af Big Sexy Hair Powder Play er et fyldigt, voluminøst og flot look.

Der findes, som tidligere nævnt, godt 20 forskellige produkter i Big Sexy Hair serien. Ovenstående er blot de 3 der er mest populære, men fortvivl ikke – de andre produkter i serien er mindst ligeså interessante!