Fri fragt ved køb over 799,- | Hurtig levering: Bestil inden kl. 17 på alle hverdage og vi sender samme dag!

E-voks

Gå til hovedindhold »

Shop efter brand Vis alle

Du er her:

.ghd IV salon styler. Gratis varmebeskytter spray!

Leveringstid: Produktet er ikke på lager

1.399,00 kr
3D 

ghd IV salon styler er det bredeste ghd glattejern og er dermed ideelt til kraftigt, langt og meget krøllet hår. ghd IV salon styler forvandler jordiske skønheder til smukke gudinder. Glattejernet styler let og ubesværet langt, tykt, kruset og meget krøllet hår.

KØB NU OG FÅ ÉN GRATIS GHD VARMEBESKYTTER!


ghd IV salon styler glattejernet er et unikt og alsidigt produkt som bringer kreativiteten frem i enhver. ghd IV salon styler er specielt egnet til lange længder. Teknologien fra de andre ghd glattejern er den samme, denne model er blot med en bredere plade.

ghd IV salon styler gør, med sine ekstra brede plader, at får du mulighed for at style en større sektion af hår på én gang. Derudover er det hurtigere end med et glattejern med normal bredde plader. Glattejernet er ideelt til meget langt eller kraftigt hår eftersom varmefladerne er større og dermed har en større varmepåvirkning.

Hvis du kender ghd IV styler glattejernet ved du sikkert at dette kan skabe krøller i håret, dette kan ghd IV salon styler også. Jo større plader des større krøller. ghd IV salon styler er perfekt i sammensætning med ghd Thermal Protector produkterne. Glattejernet er varmt i løbet af få sekunder og styler udelukkende håret ved hjælp af varmen frem for friktion. Så du behøver ikke klemme hårdt om håret for at få det til at blive glat. De keramiske plader i ghd IV salon styler har samme størrelse som selve pladerne, så du er garanteret en jævn varmefordeling.

Takket være det avancerede elektroniske kredsløb opretholdes den optimale temperatur under hele stylingprocessen. Der findes et utal af muligheder for styling med en ghd IV salon styler, så det vil være umuligt at remse dem alle sammen op.

ghd IV salon styler indeholder:
1 x ghd IV salon styler
Brand ghd glattejern

Bedømmelser

 1. Perfekt! Bedømt af Nanna S
  Karakter

  Til jer der står og mangler et glattejern: I skal klart købe det her! Det er det mest fantastiske glattejern nogensinde! Det er helt fantastisk! Jeg har ikke fortrudt at jeg har givet den pris for det!
  Jeg købte på et tidspunkt et rødt ghd i mellem størrelse på en kinesisk hjemmeside og det gik i stykker efter 3 mdr.Men det var heller ikke ægte tror jeg. Men dette glattejern er perfekt!
  KØB DET!

 2. fint fint Bedømt af Camilla
  Karakter

  Jeg syns det er fantastisk og lækkert, at man får en taske med!

 3. Perfekt til langt hår Bedømt af Mathilde-Caroline
  Karakter

  Jeg er den heldige ejer af både denne brede model, men også mellemmodellen. Da jeg havde pagehår var mellemstørrelsen perfekt og rækkede til formålet - men nu da håret er nået ned over skuldrene er salon styleren her god at have. Så jeg kan varmt anbefale den brede model til jer med langt hår.

 4. Lækkert glattejern til tykt hår! Bedømt af Lea Danielsen
  Karakter

  Jeg har ekstremt tykt hår, som jeg indtil videre ikke har haft mulighed for at kunne tæmme. Salon glattejern fra GHD er bare fantastisk!

 5. Godt glattejern til at tæmme krøller Bedømt af Victoria D.
  Karakter

  Jeg er halv dansker og halv tyrker, så mit hår er lidt kraftigere end gennemsnittet og oveni købet lidt kruset. Min frisør anbefale mig ghd og jeg fik en kærlig omgang med frisørens glattejern.
  Senere hen har jeg læst en del om ghd rundt omkring på nettet og nu da pungen var til denne investering var det vidst på tide at få skaffet mig et ghd.

  Efter lidt vejledning fra e-voks kundeservice faldt valget på den brede model fra ghd. tak for hjælpen. Victoria


Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter

Arbejdstemperatur: 175 - 190 grader
Ledningslængde: 3m
Varmepladernes bredde: 4cm
Frekvens (Hz): 50-60Hz
Strømspænding: 120 - 230 V*
Effekt: 150 W
Opvarmningstid: 20 sekunder
Vægt: 340g

Hovedfarve: Sort
Roterbar ledning: Ja
Sleep-mode: Ja**
Fleksible plader: Ja
Garanti fra producenten: 2 år

* Tilpasser sig den lokale strømspænding
** Slukker automatisk efter 30 minutter, såfremt glattejernet ikke har været i brug
3D-billede af ghd IV salon styler

.Ed Hardy Føntørrer og Glattejern - FRIT VALG KUN 489 kr

Få de bedste tilbud!

LÆS E-VOKS.DK MAGAZINE

E-VOKS.DK MAGAZINE
Sample Image

e-voks.dk
v/ dotminded.dk 
Amaliegade 36
1256 København K

Søger du voks til håret?

Hos www.e-voks.dk finder du voks fra samtlige større voks mærker.

På www.e-voks.dk kan du købe eksklusiv voks til fantasi priser! Idéen bag e-voks.dk er at tilbyde et bredt udvalg af eksklusiv voks til stærkt nedsatte priser! Vi er lagerførende i samtlige voks produkter vi forhandler. Vi kan tilbyde voks fra mærkerne Sebastian Xtah, American Crew, D:fi OSIS+, ID Hair, HH Simonsen og Joico.

more+